Kravas auto šoferis aizmieg; fūre pļauj kokus (+ video) 16

 
iAuto | 24.aprīlis 2017 17:46

Aiz kādas kravas mašīnas braucošs auto ar videoreģistratoru nofilmējis brīdi, kad smagā transporta šoferis aizmieg un bez vadības palikušais auto turpina ceļu savā vaļā.

 
 
Visi komentāri
 
LMT 24.aprīlis 2017 17:59
2 13 Atbildēt

Tas vadītājs tak akls, kas tādiem nejēgām dod tiesības!

Mnde 24.aprīlis 2017 19:14
11 4 Atbildēt

Profesionālis, jidritta!

Darba un atpūtas režīms šitādiem mežacirtējiem pie kājas. Un kā šādu apstādinās bremžuguņiem piešķirtais brīdinājuma supersignāla statuss?

DALJNOBOJS 24.aprīlis 2017 19:34
15 1 Atbildēt

Pēc video reģistrātora kadriem var spriest, ka tas notiek Krievijā.

Krievija bieži notiek avārijas, kad šoferi iemieg. Kam par iemeslu kalpo vairāki faktori.

1)Ja fūre braukā tikaij pa krieviju, tahogrāfs ir tikai formāli (Pēc RUS likuma, ja komerc autiņš smagāks par 5 tonnām, tam vajadzētu būt). Praktiski viņs, vai nu ir izlēgs vai apmānīts. ГИБДД, jeb ceļu menti kontroli praktiski neveic, jo nav aprīkojuma un liels korupcijas procents.

2) 90% Krievu firmu šoferis ir VERGS vārda tiešjā nozīmē, bez jebkādām tiesībām. Daudz spīrāsies, ka esi noguris, nepaspēj laikā, brauc jau 20 stundas Šefs tev pateiks "Brauc vai tavā vietā atri atnāks cits mulķis.

3)Sakarā ar krievu autoparka totāli slikto stāvokli šoferi bieži bŗīvo laiku pavada remontējo, fūru- lūzni, ar pāris miljonu noskrējienu, kam civilizētās valstīs, jau sen būtu vieta svalkā.

DALJNOBOJS 24.aprīlis 2017 19:54
11 1 Atbildēt

4)Nav parkingu, ceļa malā nepstāsies vietēji aborigēni aptīrīs, nolies degvielu un nociepš visu, kas nav piemetināts. Ja atradīsi kādu (speciālo) placi, piebrauks bratki un teiks maksā ragā vai būs sūdi, ja nesmksāsi tos 2000-3000 rublū labakājā gadijumā nolaidīs riepas, protams ir smuki moderni placī tikpat kruti ka eiropā, bet tie ir maksas un parastajām vadila nevar tādu atļauties.

DALJNOBOJS 24.aprīlis 2017 20:00
10 0 Atbildēt

Dodu galvajumu procenti 70% ka, nabaga vodila tagad būs parādā firmai lielu piķi, ja fūre i bija apdrošināta (protams pa vislētāko cenu) tad apdrošinātaja izsitēji bieži nāks ciemos pie šofera un viņa ģimenes.

Vaņa 25.aprīlis 2017 9:03
1 5 Atbildēt

Balta patiesība! Un kas pie mums ir savādāk?

Vernons 24.aprīlis 2017 19:51
5 17 Atbildēt

Tālbraucējs, tā nav profesija, tas ir dzīves veids! Arī man kādreiz tā bija ikdiena.

www.youtube.com/watch?v=_TkmIMRK4eo

es 25.aprīlis 2017 8:49
11 2 Atbildēt

Izskatās, ka tavs dzīves veids turpinās. Mēslošana forumos ir sekas riepu un urīnpudeļu izmētāšanai ceļmalās, stāvlaukumu, mežmalu piecūkošanai, apmaļu izbraukāšanai krustojumos. Par bremžu saspiešanu un degvielas noliešanu nerunāsim. Patīkamas atmiņas no tālbraucēja karjeras, ne?

Vernons 25.aprīlis 2017 9:24
7 24 Atbildēt

Nespried pēc sevis! Par stāvvietām Latvijā. Tādi kā Tu un Tev līdzīgie aizvēruši visas stāvvietas ciet smagajiem. Valsts nerūpējas ne tik cik melns aiz naga par tranzītu!

Par auto uzbūvi, tādus ka Tevi neapmāca! Man tie padomju laiki patika labāk un galvenais iemesls, es biju jauns. EK 561. regula tika ieviesta lai veicinātu veselīgu konkurenci, bet tai nav nekāda sakara ar kustības drošību, jo tam nav seguma servisā, kas nepieciešams smagajiem. Patīkamas atmiņas? Nezinu, kas tur patīkams, ja riepas "bortējām' uz ceļa, ar "kuvaldu" un ķīļiem. Tu nezini kas ir sprosta gredzens, "fliperis" un kamera. Krievi lidoja kosmosā, bet normāli braucamu auto neprata uztaisīt! Vai Tev vispār ir poņa, kā tagad krievi montē bezkameru riepas uz ceļa?

www.youtube.com/watch?v=TfOhRtcSflM

www.youtube.com/watch?v=Y4uAAUh1UXA

www.youtube.com/watch?v=TWcPEMhVJNM

es 25.aprīlis 2017 9:58
10 1 Atbildēt

Latvijā tālbraucējam stāvvieta ir tur, kur "iztek" braukšanas laiks. Ja viņš būs pie stāvvietas 10 min pirms tahogrāfs liks gulēt, tad 99%-tos gadījumu brauks vēl tās 10 min un "noliksies" kādā autobusa pieturā vai ceļmalā.

Man ir pilnīgi pie kājas kā smagie montē riepas. Bet vai vecās riepas nomešana vai sprāgušas riepas atlieku atstāšana uz ceļa ir kāds no punktiem montāžas instrukcijā? Vai urīnpudeļu izmešana pa logu arī ir paredzēta kautkādā instrukcijā. Agrāk vismaz mīza pa tiešo uz ceļa caur šļauku, kas gāja cauri grīdai.

VeZZeV 25.aprīlis 2017 15:14
0 0 Atbildēt

Kāpēc tad Tu tā dari-izurb caurumu grīdā!

ZZ 25.aprīlis 2017 20:05
0 0 Atbildēt

Zapītim tāds arī bija, tikai blakussēdētāja pusē - varbūt tāpēc?

es 26.aprīlis 2017 8:25
0 0 Atbildēt

ZAZ-am tā bija opcija zemledus makšķerniekiem. Izurbi āliņģi, uzbrauci virsū, atvēri lūku grīdā un copē. Šito ideju pēc tam nospēra amīši un sāka būvēt savas pārvietojamās mājiņas copētājiem.

he 3.maijs 2017 1:48
0 0 Atbildēt

pēc tava komentāra var redzēt ko tu dzer pa stajankām-muļķis!

XX 25.aprīlis 2017 8:43
2 0 Atbildēt

izskatās, ka ieslēgta kruīzkontrole un smagā ātrums nemaz nemainās pat nobraucot no ceļa, diez vai tas šoferītis izdzīvoja

RR95 26.aprīlis 2017 7:47
5 12 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu Vernonam, tā nav profesija, tas ir dzīvesveids, bet visu profesijas prestižu ir sačakarējuši tādi kā piemēram "Dalnebojs" , jo pēc taviem tekstiem vien var spriest kas tu par putnu. Trenniņbikses, sēmuškas un tie ko tu sauc par vodilam tavi ceļa biedri. Es esmu tālbraucējs, nevis vodila

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti