Apvidnieks noripo no kalna; pasažierus izmet no salona (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 20.jūnijs 2019 17:00

Ekstrēmo izpriecu cienītājiem ar Mitsubishi Pajero mēģinājums nobraukt no kalna (sopkas) Piejūras (Krievija) reģionā beidzas bēdīgi - automašīna sāk ripot pa nogāzi un izmet pasažierus no salona.

Zināms, ka vadītājs, kurš no spēkrata tiek izmests neilgi pirms kūlenošanas beigām, nogādāts slimnīcā smagā stāvoklī. 

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Tu Putina trolli 21.jūnijs 2019 10:13
5 0 Atbildēt

Ja ik pa brīdim nebūtu tavas gaudošanas, neviens pat nepamanītu, ka video no Krievijas - te cilvēki komentē par tēmu un konkrētu situāciju, bet tev svarīgi izvilkt priekšpusē "roģinu - matušku". Interesanti, cik tev saskaņieši par to maksā?

Vernons 21.jūnijs 2019 9:34
4 0 Atbildēt

Ceļu vispār nebija! Un tos ceļus kas radās un ir būvēja vācu karagūstekņi.

WALA 21.jūnijs 2019 9:06
3 2 Atbildēt

Nu pasaulē ir tikai pāris nācijas kuru pašsaglbāšanās instinkts ir ļoti vājš. Līdz ar to var izvēlēties kuru muļķība vairāk tīk, amerikāņu vai krievu. Tā kā pats esmu dzīvojis US un redzējis daudz ko (gan stulbu, gan izcili gudru), tad jāsaka ka tas amerikāņu stulbais gals, ir tik stulbs ka pēc 10 reizes jau vienkārši izraisa alerģiju, krievijas galā tas pasāciens paratsi ir vismaz ar avantūrisma garu - tomēr I malziet intersantāk nekā prasts stulbums.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 20

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 38

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti