Pēc divu kravas auto sadursmes ar diviem bojāgājušajiem satiksme uz A9 šosejas daļēji atjaunota (17.40) 18

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 8.augusts 2019 17:28

Transportlīdzekļu kustība pēc ceļu satiksmes negadījuma uz Liepājas šosejas A9 pie Kalvenes ir daļēji atjaunota, ziņo Valsts Policija.

Durbes novadā šodien traģiskas avārijas dēļ tika pilnībā bloķēta satiksme uz Liepājas šosejas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde.

Ap plkst.13.30 policijā saņemta informācija par to, ka Vecpils pagastā uz autoceļa Rīga - Liepāja notikusi divu smago automašīnu sadursme. Viena no automašīnām ir aizdegusies.

Patlaban policijas rīcībā esošā informācija liecina par to, ka ir divi bojāgājušie.

Notikuma vietā strādā Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un mediķi.

Mazumtirgotāja "Maxima Latvija" Korporatīvo attiecību departamenta direktors Jānis Beseris aģentūrai LETA pastāstīja, ka ceļu satiksmes negadījumā ir iesaistīta SIA "Akatrans" piegādes automašīna, kas ir "Maxima Latvija" sadarbības partneris un nodrošina loģistikas pakalpojumus uzņēmumam.

""Maxima Latvija" izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušo ģimenēm. Esam sazinājušies ar atbildīgajiem valsts dienestiem, lai pilnībā sadarbotos situācijas izmeklēšanā," pauda Beseris.

Viņš arī atzīmēja, ka uzņēmums ir pastāvīgā saziņā ar tā sadarbības partneriem, lai informētu arī par gatavību sniegt nepieciešamo psihologa un cita veida atbalstu bojāgājušo tuviniekiem.

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
taaneko 8.augusts 2019 17:52
7 21 Atbildēt

Gan jau kārtējā frontālā sadursme apdzenot kādu, kurš skurpulozi vērojot spidometru un purpinot, ka braucot ar 85 km/h vietā, kur ar ceļa marķējumu apdzīšana ir aizliegta viņš nevienam netraucē.

core 8.augusts 2019 19:54
6 0 Atbildēt

Interesanti, kā tas vispār būtu iespējams

taaneko 8.augusts 2019 18:21
3 20 Atbildēt

Domāju, ka tas viss beigsies tad kad beidzot pēc csdd ieteikuma tiks pieņemts bargs likums, ka jebkura veida autotransports, kas tiešā vai netiešā veidā tiek izmantots finansiāla labuma gūšanai, nedrīkst veikt diennaktī vairāk kā 60-70 km. Nu labi- 100 km diennaktī, bet ne vairāk.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti