Pēc divu kravas auto sadursmes ar diviem bojāgājušajiem satiksme uz A9 šosejas daļēji atjaunota (17.40) 18

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 8.augusts 2019 17:28

Transportlīdzekļu kustība pēc ceļu satiksmes negadījuma uz Liepājas šosejas A9 pie Kalvenes ir daļēji atjaunota, ziņo Valsts Policija.

Durbes novadā šodien traģiskas avārijas dēļ tika pilnībā bloķēta satiksme uz Liepājas šosejas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde.

Ap plkst.13.30 policijā saņemta informācija par to, ka Vecpils pagastā uz autoceļa Rīga - Liepāja notikusi divu smago automašīnu sadursme. Viena no automašīnām ir aizdegusies.

Patlaban policijas rīcībā esošā informācija liecina par to, ka ir divi bojāgājušie.

Notikuma vietā strādā Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un mediķi.

Mazumtirgotāja "Maxima Latvija" Korporatīvo attiecību departamenta direktors Jānis Beseris aģentūrai LETA pastāstīja, ka ceļu satiksmes negadījumā ir iesaistīta SIA "Akatrans" piegādes automašīna, kas ir "Maxima Latvija" sadarbības partneris un nodrošina loģistikas pakalpojumus uzņēmumam.

""Maxima Latvija" izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušo ģimenēm. Esam sazinājušies ar atbildīgajiem valsts dienestiem, lai pilnībā sadarbotos situācijas izmeklēšanā," pauda Beseris.

Viņš arī atzīmēja, ka uzņēmums ir pastāvīgā saziņā ar tā sadarbības partneriem, lai informētu arī par gatavību sniegt nepieciešamo psihologa un cita veida atbalstu bojāgājušo tuviniekiem.

 
Visi komentāri
 
LMT 8.augusts 2019 17:39
2 6 Atbildēt

Ko ta Krapsis?

taaneko 8.augusts 2019 17:52
7 21 Atbildēt

Gan jau kārtējā frontālā sadursme apdzenot kādu, kurš skurpulozi vērojot spidometru un purpinot, ka braucot ar 85 km/h vietā, kur ar ceļa marķējumu apdzīšana ir aizliegta viņš nevienam netraucē.

msh 8.augusts 2019 18:09
0 0 Atbildēt

Pastāv varbūtība ka apdzenot kādu, kurš brauca ar atļautajiem 70 - man liekas ka kaut kur kalvenes apvidū bija tas viens līkloču posmiņš ar 70 ierobežojumu; kolēģis man darbā rādīja viģiku kā mašīna deg, vai tik nebija no tās vietas.

JanJan 9.augusts 2019 10:42
1 1 Atbildēt

Ja nedrīkst apdzīt vai ceļš nepāredzams, tad neapdzen. Bet nu dažiem pat tādu loģiku ir par grūtu saprast. Nu ja smadzenes nav, tad neko darīt.

taaneko 8.augusts 2019 18:21
3 20 Atbildēt

Domāju, ka tas viss beigsies tad kad beidzot pēc csdd ieteikuma tiks pieņemts bargs likums, ka jebkura veida autotransports, kas tiešā vai netiešā veidā tiek izmantots finansiāla labuma gūšanai, nedrīkst veikt diennaktī vairāk kā 60-70 km. Nu labi- 100 km diennaktī, bet ne vairāk.

core 8.augusts 2019 19:54
6 0 Atbildēt

Interesanti, kā tas vispār būtu iespējams

taaneko 8.augusts 2019 20:45
1 6 Atbildēt

Piemēram nopērkot no csdd speciālas iekārtas, kuras, kā minimums, fiksē un, ideālajā gadijumā bloķē visu visu ja ir pārkāpts.

atrabotka 8.augusts 2019 21:17
3 2 Atbildēt

Tā vietā, lai vienkārši ievērotu noteikumus, pārgalvīgi neskrietu un netaisītu debīlas lietas uz ceļiem, tu iesaki kaut kādu pilnīgi pretēju, utopisku idiotismu

taaneko 8.augusts 2019 23:13
0 7 Atbildēt

Parēķini pamuļķi- iekraušanās bāzē pierīgā +ceļš ar kravinieku līdz liepājai 4 h tur izkraušanās un ceļš atpakaļ uz bāzi Rīgā. Gan jau ka 12-14h un tā šiem šoferiem ir ikdiena. Ja vienā vietā aizkavējies- citā nākas riskēt un iedzīt. Ja. Gribi tikt laicīgāk mājās- jādzen neatļautās vietās, jāpārsniedz ātrums... Ir. Vēl viena izeja.no situācijas pretēja drastiskiem aizliegumiem- atļaut lēno braucēju linčošanu un viņu mašīnu dedzināšanu. Ja vari iesniegt pierādījumus, ka upuris ar izdauzītajiem zobiem, atsistajām iekšām, salauztajiem ceļgaliem, vietā kur pēc csn nedrīkst apdzīt ir vilcies lēnāk par atļauto par 2% - saņem atzinības rakstu no cp.

Interesanti cik dienās no ceļiem pazustu visi lēnie braucēji un par cik % palielinātos ceļu caurlaidība?

650 8.augusts 2019 21:46
2 1 Atbildēt

Šito vajag priekš visiem.Kurš tālāk kā 70km dzīvo,tam bikses nost.210km lidz Liepājai 3 diennaktīs- tā ir max norma mūsu nākotnē.Piem, tie alkanarkamāni kad nākamoreiz visi korī ar atļautajiem 85 uz samersaundu vilks, Anneniekos visus no trases nost, dīķi iekšā.Aiznākamoreiz tad nekur nevilks, tepat p....

Ozols 8.augusts 2019 23:40
1 0 Atbildēt

Kravas auto virs 7.5.tonnam maksimalais atlautais atrums arpus apdzivotam vietam ir 80km.h nevis 85 vai 90.

taaneko 8.augusts 2019 23:52
0 0 Atbildēt

Nu tad iekļauties ir vēl grūtāk.

Arnis 9.augusts 2019 6:51
1 2 Atbildēt

Es uzskatu,ka šitās dzelzs apmales ir arī viens iemesls avārijām,ar traģiskām beigām,jo parasti kur ir smagas avārijas,tur redzamas šis apmales,pats esmu šoferis ar 37gadu stāžu,un braucot pa šādiem iežogotie ceļiem jūtos neomulīgi,jo ja pretīm braucošais piemēram iebrauc manā joslā,tad nav jau kur sprukt,kā purns purnā,un beigas letālas!Bet ja nebūtu šie nožogojumi,tad labāk iebrauc grāvī,vismaz kādas izredzes,lai gan jau ar visi šie atjaunotie ceļi ar varētu būt platāki,un ne tik dziļiem grāvjiem!

he 9.augusts 2019 13:56
0 0 Atbildēt

šādas te apmales parasti liek vietās, kur ir bīstami nobraukt no ceļa - krauja, ūdenstilpne, lieli koki u.c. bīstami objekti ceļa malās.

Lielie grāvji savukārt ir paredzēti, lai ūdens aiztecētu prom no ceļa un nekrātos turpat blakus tādējādi bojājot ceļa pamatni.

Bet, piekrītu, ka gadījumos, kad abās pusēs ir barjeras un notiek avārija, tad visi pretī braucēji satiekas kopējā čupā, bez iespējas pamukt malā.

Rrrr 9.augusts 2019 8:23
1 1 Atbildēt

Bet tad ja piennems tadu likumu ka nevairaak kaa 100km dienaa. Tad piegads transports buus 10 reizes vairaak. un piegades maksaas 5 reiz dargaak. Vai ari ateiksies no piegaadem un bads valstii... Domājiet ko rakstat.

torkjis 9.augusts 2019 9:21
1 0 Atbildēt

taaneko

8.augusts 2019 18:21

Nu labi- 100 km diennaktī, bet ne vairāk. (c)

_______________________________________

Tu gadījumā neesi ierēdnis? Tie arī mēdz pieņemt lēmumus, nespējot izdomāt, kā tas ietekmēs saistītās nozares.

Ar transportu ir saistītas gandrīz visas nozares.

Kā nogādāt pienu piem. no Rīgas līdz Liepājai? Derīguma termiņš pārdošanai īsāks? Vedam mazāk, bet biežāk? Cena +20%.

DALJNOBOJS 9.augusts 2019 10:36
3 1 Atbildēt

Atslēgvārds ir MAXIMa, pastrādāju tur 2 nedēļas ko var teikt regulāri pārkrautas mašīnas, vecās mašīnas ar sliktu tehniskostāvokliz, ļoti saspringts grafiks, kravas nav apdrošināts esi atbildīgs par kravu, ja kas notiek maksā no savas kabatas. MAXIMa totālsvergu kantoris, kur var strādāt tikai morāli sagrauti cilvēki bez mugurkaula.

Pļurkt 10.augusts 2019 14:56
1 0 Atbildēt

Manā uztverē ir ievērojami labāk braukt uz Īriju zemenes lasīt, kā strādāt pie vergturiem Latvānijā!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti