Uzbrauc divas mašīnas - Ādažu novadā bojā gājusi sieviete 12

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 9.janvāris 2020 10:02

Vakar Ādažu novadā bojā gājusi kāda sieviete, kurai uzbraukušas divas automašīnas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Trešdien vakarā Ādažu novadā, autoceļa Rīga - Igaunijas robeža devītajā kilometrā automašīnas "Volkswagen" vadītāja uzbrauca gājējai, kurai pēc tam vēl uzbrauca pagaidām nenoskaidrota automašīna.

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gājēja no gūtajām traumām notikuma vietā mirusi. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens gājis bojā. Pieci no ceļu satiksmes negadījumos cietušajiem bija gājēji.

Vakar ceļu satiksmes jomā noformēti 443 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 159 par ātruma pārsniegšanu, seši par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un divi - narkotisko vielu iespaidā.

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jo_bans 9.janvāris 2020 14:00
5 3 Atbildēt

Galvenais, ka NAV itin nekāda iemesla- mašīna vnk uzbrauca gājējai.Gājēja gāja, auto uzbrauca.Tāteikt Lohi, vnk lasiet un Baidieties- sazin no kā- labāk ka no Visa un paši no sevis tajā skaitā.

Devītais kilometrs- hvz, kur tas ir, figvz vai tur bija/nebij Gājējam jābūt.

Vai/varbūt/iespējams, gājēja gāja pofigā pa brauktuvi, vai/varrbuut viņa gāja pa malu, bet kāds no auto "izmantoja iespēju" palaist steidzīgo un uz bandītu izprojektētā 3-joslu nāvesceļa nobrauca "palaist garām" un spogulī skatoties "palaida" garām priekšā notiekošo.Varbūt.

Vai vēl vismaz simts sešdesmi astoņas sakarības- no kurām BŪTU loģiski, ja autovadītāji tiktu informēti un zinātu, kam "pievērst" uzmanību tumsā Ādažu apkārtnē.Kā būtu pareizāk tur uzvesties "nākamoreiz".Bet nee- ne atreferējuma, ne ieteikuma,ne brīdinājuma, ne secinājumu- nekā NAV.

LMT 9.janvāris 2020 10:24
2 1 Atbildēt

Kā Krapsim ar rakstīšanu vaicas?

Vernons 9.janvāris 2020 13:05
2 0 Atbildēt

Dzīvība 3 Eiro vērtībā!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti