Uzbrauc divas mašīnas - Ādažu novadā bojā gājusi sieviete 12

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 9.janvāris 2020 10:02

Vakar Ādažu novadā bojā gājusi kāda sieviete, kurai uzbraukušas divas automašīnas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Trešdien vakarā Ādažu novadā, autoceļa Rīga - Igaunijas robeža devītajā kilometrā automašīnas "Volkswagen" vadītāja uzbrauca gājējai, kurai pēc tam vēl uzbrauca pagaidām nenoskaidrota automašīna.

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gājēja no gūtajām traumām notikuma vietā mirusi. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens gājis bojā. Pieci no ceļu satiksmes negadījumos cietušajiem bija gājēji.

Vakar ceļu satiksmes jomā noformēti 443 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 159 par ātruma pārsniegšanu, seši par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un divi - narkotisko vielu iespaidā.

 
Visi komentāri
 
LMT 9.janvāris 2020 10:24
2 1 Atbildēt

Kā Krapsim ar rakstīšanu vaicas?

Jo_bans 9.janvāris 2020 12:48
1 4 Atbildēt

Bezlīķu megademagogprogramma turpina veiksmīgi īstenoties.Diplomētie drošibas speciālisti visu vaigu sviedros augu gadu gadiem diendienā ilgi mums atkārtoja - KĀ ir (būtu...) jāuzvedas "priekšējās" mašīnas Vadītājam, kad/ja viņš ierauga šķērsli.

Gadiem ilgi viņam tie Āksti aiz-rīdamies cits caur citu skaļi ķērkdami pieminēja par cilvēcisko pienākumu un par nepieciešamību (censties) "informēt" aizmugurē braucēju.

Šis mums ir jau asiņīs iefiltrēts un praktiski vairs nav labijams- katrs glābj savupersonīgo dsu un fksi tinas prom no varbūtējās notikuma vietas.

Vernons 9.janvāris 2020 13:05
2 0 Atbildēt

Dzīvība 3 Eiro vērtībā!

Jo_bans 9.janvāris 2020 14:00
5 3 Atbildēt

Galvenais, ka NAV itin nekāda iemesla- mašīna vnk uzbrauca gājējai.Gājēja gāja, auto uzbrauca.Tāteikt Lohi, vnk lasiet un Baidieties- sazin no kā- labāk ka no Visa un paši no sevis tajā skaitā.

Devītais kilometrs- hvz, kur tas ir, figvz vai tur bija/nebij Gājējam jābūt.

Vai/varbūt/iespējams, gājēja gāja pofigā pa brauktuvi, vai/varrbuut viņa gāja pa malu, bet kāds no auto "izmantoja iespēju" palaist steidzīgo un uz bandītu izprojektētā 3-joslu nāvesceļa nobrauca "palaist garām" un spogulī skatoties "palaida" garām priekšā notiekošo.Varbūt.

Vai vēl vismaz simts sešdesmi astoņas sakarības- no kurām BŪTU loģiski, ja autovadītāji tiktu informēti un zinātu, kam "pievērst" uzmanību tumsā Ādažu apkārtnē.Kā būtu pareizāk tur uzvesties "nākamoreiz".Bet nee- ne atreferējuma, ne ieteikuma,ne brīdinājuma, ne secinājumu- nekā NAV.

točnijs 9.janvāris 2020 19:57
0 0 Atbildēt

Jo_bans = 650 !

k442 9.janvāris 2020 20:33
1 0 Atbildēt

Nu un tad, ka viņš ir tas pats? Viņš vismaz cenšas paust kaut kādu viedokli (manuprāt, lielākoties loģisku vai vismaz apdomāšanas/apspriešanas vērtu), lai pievērstu lasītāju uzmanību ceļu satiksmei un tās drošībai nozīmīgām un svarīgām lietām, rosinot viņus savas pelēkās šūniņas pakustināt.

Jāatzīst gan, ka konkrētā autora izpausmes veids un izmantotie izteiksmes līdzekļi daļas lasītāju delikātajiem maņu orgāniem ir par skarbu, un publiskai komunikācijai tas īsti nav piemērots , bet nu par to viņš arī laikam bija spiests "ciest banu". Tomēr, ja atmet "epitetus", saturs jeb "sausais atlikums" viņa paustajā tomēr arī ir atrodams...

650_000 10.janvāris 2020 0:27
0 0 Atbildēt

Jā.Ok.Pldies par sapratni.Bet,Jo_projām turos pie pārliecības,ka ar (atsevišķiem) meeslveidīgajiem ir jārunā "viņu" valodā.Trešās/nenoteiktās personas nosaukšana necenzētā vārdā ir radikāli kas cits, nekā šāda izteikuma adresēšana jau reālam foruma lietotājam.Vai sistemātiska foruma lietotāja personīga un mērķtiecīga "piepersonificēšana" sakarā ar viņa pausto viedokli un neteiktu izteikumu un neesošu īpašību sistemātiska piedēvēšana..Ja (ja) forums tiešām vēlas "uzlaboties"- tad "administratoram" sen bija laiks sekot līdzi sarunām reālajā laikā un par Jebkuru šādu personificēšanas mēģinājumu nekavējoties spriest tiesu.Nevis pieļaut, ka tāds draņķis te karājas nedēļu, kamēr raksts iziet no aktuālās apspriešanas un nevienam vairs neinteresē.Tā kā te liela daļa foruma aprites turējās piem uz Vernona zākāšanu (pat atsevišķa Tēma te ir priekš tam izveidota- kas "citā" forumā būtu nekavējoties klasificējams ar banu gan autoram, gan šīs sarunas dalībniekiem,nekavējoties un bez variantiem).Tas mudina domāt, ka "administratoram" ir savā ziņā "izdevīgi" šādu atmosfēru te uzturēt.

Kas attiecas uz kādu tur "manu" profilu- tad man konkrēti līdz šim NAV darīts zināms,kāda iemesla dēļ tas šobrīd nedarbojas.Vispār man būtu pie vienas/vietas, kapc viņš nedarbojas un manis pēc to varat izdzēst pilnībā- ja ne administratora (acīmredzami tīša) nereaģēšana uz kādu komentāru ar pedofīlijas un tautības pieminēšanu.Tas vairs nav nedz "skarbās" sarunvalodas na-uj nedz pat p-pis vai p-ass vai tamlīdzīgi.Ir lietas, par ko vajag tomēr "atbildēt".Šis jautājums paliek atklāts,skrīnšots man te kkur ir.

Ja ir jautājums par foruma darbības "traucēšanu" izpaužot savu "protestu" un ieliekot tam vai citam komentāram neierobežotu skaitu +/- , tad tādas iespējas pastāvēšana ir klasificējama kā admina prasta nolaidība.Tas te netraucēti darbojas gadiem ilgi un līdz šim to te izmantoja daži izmanīgie demagogi niku mainītāji un par šo triku biju jau pirms gada/pusotra publiski pajautājis- Kāpēc tas tā ir.Tam ar foruma darbības "traucēšanu" ir tikai tīri demagoģisks sakars un tur nav vajadzīga itin nekāda "speciālu tehnisko līdzekļu" pielietošana vai kāda tur mistiska "aizsardzības apiešana".

lynx85 9.janvāris 2020 21:09
1 0 Atbildēt

"uzbrauca pagaidām nenoskaidrota automašīna." - tas kā jāsaprot, uzbrauca un aizbēga no notikuma vietas?

mārīte 10.janvāris 2020 8:11
0 1 Atbildēt

un nevienam autovadītājam nebūtu jāskrej / nav ko vainot tikai gājējus

uupis 10.janvāris 2020 10:40
0 2 Atbildēt

25. Transportlīdzekļa vadītājam ir šādi pienākumi:

25.3. darīt visu iespējamo, lai netiktu apdraudēti citi ceļu satiksmes dalībnieki, it sevišķi mazāk aizsargātie (gājēji un velosipēdu vadītāji);

Vernons 10.janvāris 2020 11:09
1 0 Atbildēt

Nu un koTu gribēji pateikt? Katrs auto vadītājs ir pēc CSN 100 reizes vērtīgāks! Tāda ir CSN morāle.

"Nomira" auto vadītājam tiesība paļauties " nedzimusi" ka arī gājēji pildīs CSN prasības!

Mashiic 11.janvāris 2020 1:43
1 0 Atbildēt

Tajā neapgaismotajā posmā gājēji vienkārši skrien pāri šosejai. Gājēju tilts ir kādu kilometru tālāk, bet kurš tad "normāls" gājējs kātos tādu gabalu un vēl pa kāpnēm uz augšu un lejā ! Kā "risinājumu" pašvaldība ieviesa 70 km/h ierobežojumu. Smieklīgi, jo šajā tasinajā posmā bez krustojumiem ir 70, bet tālāk kur sākas nobrauktuves/uzbrauktuves ir 90km/h. Latvānija !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti