Kuldīgas novadā nāvējoši notriekts pa braucamo daļu ejošs vīrietis bez atstarojošiem elementiem 19

 
Nozare.lv | 8.novembris 2020 10:35

Sestdien Kuldīgas novadā nāvējoši notriekts pa ceļa braucamo daļu ejošs vīrietis, kuram pie apģērba nav bijis atstarojošo elementu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis īsi pēc plkst.18 Kuldīgas novada Rumbas pagastā, uz ceļa Talsi - Stende - Kuldīga. Vīrieti, kurš gājis pa ceļa labo pusi tumšās drēbēs bez atstarojošiem elementiem un bija izgājis uz braucamās daļas, notrieca automašīna "Audi A2". Vīrietis gājis bojā notikuma vietā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 90 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši septiņi cilvēki un viens gājis bojā.

Vairāk nekā puse - 49 - avāriju noticis Rīgas reģionā. Vēl 13 negadījumi bijuši Kurzemē, 12 - Vidzemē, deviņi - Zemgalē, bet septiņi - Latgalē.

Septiņās sadursmēs cietuši septiņi cilvēki - pa trim Rīgas un Kurzemes reģionā, kā arī viens Latgalē. Lielākā daļa no cietušajiem ir gājēji un velosipēdisti, attiecīgi trīs un viens.
 

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Mirttante 8.novembris 2020 19:19
16 6 Atbildēt

Ūja, pa tāsi! Mašīnai tak lampas pierē! Kur naktī jāskrien kā apdegušamam! Nu jā, likums ir likums, visiem papīriem jābūt kārtībā!

imzz 9.novembris 2020 16:45
7 0 Atbildēt

Te kaut kas nav kārtībā visā tajā filozofijā. Kāpēc gājēji neizvairās no auto ( kurš tumsā labi redzams ), bet autovadītājam jāpamana gājēji ? Kad es kādreiz gāju naktī pa šoseju, tad gāju pa kreiso pusi un vajadzības gadījumā pagāju nost, jā, arī uzkāpjot uz grants nomales vai iekāpjot zālē, jo uzskatīju, ka lepnības dēļ nav vērts riskēt ar politraumu.

650 8.novembris 2020 15:32
6 0 Atbildēt

Bet viņi jau neko netēlo- viņi (tumsā..) vienkārši tur IR.Visur.Visapkārt.Masveidā.Neba jau tas nelaimīgais braucējs tīšām tā gribēja..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti