PAPILDINĀTS 24.03 ar policijas atbildi; Netrafarētais policijas auto uzbrauc velosipēdistam (+ FOTO) 162

 

Ceļu satiksmes negadījums ar netrafarēto policijas auto Foto: Aculiecinieka foto

iAuto | 22.marts 2021 17:25

Šodien, 22. martā, Rīgā, Gaujas ielā 15 noticis satiksmes negadījums - netrafarētais policijas auto notriecis velosipēdistu.

Saskaņā ar cietušā velosipēdista sniegto informāciju, šajā policijas iebrauktuvē negadījumi ir bieži.

Citējot: "Braucu te no Čiekurkalna jau 15 gadus. Visas iepriekšējās reizes bija izdevies sabremzēt, kad kāds nobrauca priekšā. Šoreiz, lai gan ātrums bija neliels - ap 5 km/h, nenoreaģēju laikus, kad pēkšņi uz ietves turpinājuma, veicot labo pagriezienu, uzbrauca policijas auto. Uzkritu uz motora pārsega, kas izrādījās mīksts un lielus sasitumus neguvu. Atbrauca cita ekipāža un sastādīja protokolu.

Iepriekš te ir bijuši daudzi negadījumi. Pēdējo atceros pirms gada, kad izbraucošs policijas darbinieka auto noteieca meiteni, kurai asiņoja galva.
 
Uzskatu, ka visa tā vieta bija jāpārbūvē labāk redzama.
 
Turklāt vairums policijas darbinieku vispār nezin CSN - kad ierauga zaļo gaismu, brauc ārā lielā ātrumā, vispār neatceroties par ietvi."

Ceļu satiksmes negadījums ar netrafarēto policijas auto Foto: Aculiecinieka foto

 

PAPILDINĀTS 24.03 ar policijas atbildi, Līna Kaļķe:

"22. martā ap pulksten 15.20 Rīgā, Gaujas ielā, pie iebraukšanas teritorijā notika sadursme starp dienesta automašīnu Škoda un velosipēdu. Ceļu satiksmes negadījumā cietušu personu nav. Par notikušo uzsākts administratīvais process."

 
Ja Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā), vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti tos publikācijai iAuto.lv uz sociālajiem tīkliem Facebook, uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>> 
 
162 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 22.marts 2021 17:55
50 60 Atbildēt

Vello būtu jāstumj pie rokas pāri ielai! Paldies Viesturam Sileniekam par stulbumu vispārākā pakāpē!

imzz 22.marts 2021 17:59
25 7 Atbildēt

pēc apraksta viņš nešķērsoja ielu, viņš brauca pa trotuāru, un viņam izbrauca policists , kurš veica labo pagriezienu iekšā Gaujas ielas "policijas ligzdā"

viencexperc 22.marts 2021 17:57
23 35 Atbildēt

Atkal iauto kurina naidu publicējot tādus rakstus.

Ka jau komunistiem ierasts - necienīt sliktos miličus, kuri traucē labajiem cilvēkiem dzīvot.

Tādu rakstu publicējot, vajadzēja pierakstīt otras puses viedokli.

Bet par to frāzi, ka vairums nezin CSN, var dabūt kārtīgus sūdus par necieņas izrādīšanu, apmelošanu. Ko es, CP priekšnieka vietā arī izdarītu - gan pret cietušo, gan iauto Māri.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti