BMW ieslīd pretējā joslā - Maskavā iet bojā blogeris un Dagestānas autosporta federācijas prezidents (+ VIDEO) 35

 
iAuto | 21.novembris 2021 10:33

Avārijā, kas vakar notika Maskavas centrā, bojā gāja divi cilvēki, vēl divi guva savainojumus.

Bojā gājušajam auto "blogerim" kaimiņzemē seko nelāga slava. Lūk, vēl viens piemērs, kā beidzas pabraukāšanās pilsētas centrā ar jaudīgiem automobiļiem.  

Kā ziņo TV kanāls "Maskava 24", avārija notikusi 20.novembrī - 6.sērijas BMW iebrauca pretējā joslā un sadūrās ar Volvo un Mercedes. BMW vadītājs - pazīstamais blogeris Saīds Gubdenskis, gāja bojā uz vietas, viņa pasažieris - Dagestānas auto un moto federācijas prezidents Zaurs Ibragimovs, mira slimnīcā. Vēl divi cilvēki, kas brauca ar Volvo un Mercedes guva traumas.

Blogeris Gubdenskis savos soctīklos regulāri ievietoja video, kuros redzams kā viņš pārkāpj satiksmes noteikumus, traucoties, tostarp pa pilsētas ielām ar ātrumu, kas pārsniedz 200 km/h. Tiek pieļauts, ka arī šoreiz blogeris bija izbraucis "papriecāties", jo automašīnai jau laicīgi bija noņemtas numurzīmes.

Oficiālas informācijas par negadījuma apstākļiem šobrīd nav. Publicētajos video, var redzēt, ka automobilis brauc nedaudz ātrāk par satiksmes plūsmu un saslīd pēc cita auto apsteigšanas pa labo pusi.

Tas kas ir skaidrs, ja starp pretējām braukšanas joslām būtu drošības barjera, tad visticamāk šajā avārijā bojā gājušie un daudzi citi desmit, ja ne simti cikvēku būtu dzīvi.

 
35 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Auto 21.novembris 2021 11:44
28 1 Atbildēt

Vakar pie krieviem šo izlasīju, komentāru par 98% "labi, ka necieta neviens cilvēks" un "Allahs izrādīja savu labvēlību tiem, kurus šis idiots neppaguva nogalināt"

Tālavietis 21.novembris 2021 12:21
28 1 Atbildēt

Nav jau labi tā teikt, bet - vienam atsaldētajam mazāk...

Bet 21.novembris 2021 12:17
7 1 Atbildēt

cik tur miljonu viņa sekotāju raud gaužas asaras

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti