PAPILDINĀTS 4.maijā ar informāciju no Mitsubishi vadītāja; Avārijā Ropažu novadā cietušas sešas personas 41

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook

VP | 2.maijs 2022 15:38

Šobrīd ir četri liecinieki, kas redzējuši pretējā joslā iebraucam melno Volvo.

Šī gada 1. maijā ap pulksten 18.20 Ropažu novadā, uz autoceļa P2 (1,2.km) notika sadursme starp zilu automašīnu Volvo un pretējā kustības virzienā braucošu sarkanu automašīnu Mitsubishi. Ceļu satiksmes negadījumā cieta sešas personas – abi automašīnu vadītāji un automašīnas Volvo pasažieri. Visas personas ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 67219837, 26653635 vai 110.

PAPILDINĀTS 4.05.2022 ar informāciju no Mitsubishi vadītāja, kurā iAuto redakciju informē, ka internetā viņu nepamatoti cenšas nomelnot un padarīt par vainīgu šajā avārijā, jo braucis ar sportisku auto, kaut gan pašlaik ir jau četri liecinieki, kas redzējuši pretējā joslā iebraucam Volvo autovadītāju, kura, iespējams, kaut kādu iemeslu dēļ novērsusi uzmanību, šķērsojusi viduslīniju un tad strauji rāvusi atpakaļ.  

 
41 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Zagadka 3.maijs 2022 9:44
8 0 Atbildēt

Variet 1x minēt vai uzradīsies kāds liecinieks par labu bēdīgi slavenajam 2000šo sākuma strītreiserim.

:-) 5.maijs 2022 11:54
7 1 Atbildēt

Perfekts piemērs "toksikomānu" gaumē. Pielīp pie pakaļas izslēdzot iespēju pilvērtīgi pārredzēt ceļu un attiecīgi savlaicīgi rīkoties!

anoagask 4.maijs 2022 9:59
6 0 Atbildēt

mitsu pilots Kulbergs twitterī raksta: "Protams, ka ir jāparedz, ka kāds var būt neadekvāts uz ceļa, bet kā 3šajai mašīnai spēt izvairīties ir ļoti sarežģīti, kad priekšā divas bremzē avārijas režīmā un knapi izbēg no sadursmes."

Mans tulkojums - priekšā avārijas bremzēšana, izvairoties no sadursmes izbraucis pretējā joslā un paņēmis volvo. Citu interpretāciju grūti atrast.

Bet tad nevajadzētu lieciniekus - tie, kas taisījuši avārijas bremzēšanu, būtu apstājušies, ja blakus notiek megacrash.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti