Pilnībā aizķēpāts numurs - vai policija to neredz? 63

 

Foto: iAuto aculiecinieks

iAuto | 23.februāris 2017 10:59

Kāds autovadītājs iesūtījis paša uzņemtu attēlu ar priekšā braucošo spēkratu, kura numura zīme ir tik ļoti netīra, ka nav salasāma pat dažu metru attālumā.

Viņš ir sašutis un vaicā, vai policija to neredz? Atgādināsim, ka Administratīvo sodu un pārkāpumu uzskaites punktu tabulā ir noteikts, ka par braukšanu ar transportlīdzekli, kuram numura zīmes nav salasāmas no noteiktā attāluma vadītājs saņem brīdinājumu vai sodu 7 eiro apmērā, savukārt par braukšanu ar transportlīdzekli, kuram numura zīmes nav salasāmas no attāluma, kas ir divas reizes mazāks par noteikto sods ir 30 eiro.

Ja Tev ir fotogrāfijas vai video no avārijas, videoreģistratora, Ceļu policijas vai citām nebūšanām uz mūsu ceļiem, tad sūti tās iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem FacebookDraugiemTwitter vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

Pieraksties iAuto YouTube kanāla jaunumiem - abonē šeit >>> te video parādās ātrāk!

 
63 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pēteris 23.februāris 2017 12:08
30 14 Atbildēt

Ziņotājs varētu slotiņas nomainīt, redzamība uzlabotos.

Nortel 23.februāris 2017 13:26
29 14 Atbildēt

Vakar vairāku simtu km garumā mana auto aizmugure bija klāta ar sniegu, aizsedzot visu, gan numuru, gan lukturus. Vai man būtu ik pa 5 km jāapstājās un to visu jānotīra???? Pats to pamanīju tikai apstājoties pamīzt. Ejiet ieskrieties! Kāds klimats, tāds auto.

Bl*d 23.februāris 2017 11:25
24 15 Atbildēt

tā ir cūcība - tas nozīmē vien to, ka vadītājam uzspļaut uz pārējiem - tas visticamāk ir agresīvs vadītājs, kurš pārvietojas mainot joslas (nevajadzīgi), radot bīstamas situācijas un nerēķinoties ar pārējiem@!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 24

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti