No šodienas tiešsaistē var sekot ziemas uzturēšanas darbiem valsts ceļu tīklā 2

 

Ziemas uzturēšanas darbi Foto: iAuto.lv

Latvijas Valsts Ceļi | 9.marts 2017 12:10

No šodienas VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) mājas lapā interaktīvajā kartē visi interesenti var ne tikai noskaidrot braukšanas apstākļus uz galvenās nozīmes ceļiem, bet arī sekot līdzi VAS Latvijas autoceļu uzturētājs (LAU) ziemas uzturēšanas tehnikas darbam.

Šis ir LVC un LAU sadarbības projekts, kas tiek realizēts, lai pēc iespējas vairāk informētu iedzīvotājus par valsts autoceļu tīklā veicamajiem darbiem, kā arī sniegtu autovadītājiem lietderīgu informāciju par satiksmi.

LAU tehnikas darbam var sekot līdzi kartē “Braukšanas apstākļi”. Kartē ir redzams, kuros konkrēti posmos tiek veikti ziemas uzturēšanas darbi, kā arī tas, cik tehnikas vienības noteiktajā dienā atrodas uz ceļiem.

LVC IT speciālisti arī risina atsevišķus tehniskos jautājumus, lai tuvākajā laikā LAU ziemas uzturēšanas darbam varētu sekot arī navigācijas aplikācijā Waze. Ar Waze LVC sadarbojas jau kopš 2014.gada. LAU darbam var sekot līdzi arī LAU mājas lapā.

Informāciju par autoceļu ziemas uzturēšanas prasībām un specifiku varat iegūt arī VAS Latvijas Valsts ceļi(LVC) mājaslapā: http://lvceli.lv/faq/#cik-biezs-sniegs-vai-ledus-ziema-ir-pielaujams-uz-valsts-celiem-atkariba-no-to-uzturesanas-klases un http://lvceli.lv/informacija-un-dati/#celu-uzturesana.

Par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem valsts autoceļu tīklā aicinām informēt LVC pa bezmaksas diennakts tālruni 8000 5555.

Foto: Ekrānšāviņš

 
Visi komentāri
 
jaaanis 10.marts 2017 15:35
0 0 Atbildēt

Ļoti aktuāli, 9.martā SĀKT sekot ZIEMAS uzturēšanas darbiem :)

subis 11.marts 2017 14:54
0 0 Atbildēt

Kārtējā vējā izsviestā naudiņa.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti