Demontēs atjaunotās "Matīsa ielas" pieturvietas segumu 6

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 24.oktobris 2018 16:13

Rīgas domes Satiksmes departaments nesen atjaunotajā pieturvietā "Matīsa iela", kas atrodas uz Brīvības ielas, veiks valčbetona seguma demontāžu, lai noskaidrotu iemeslu pieturvietas seguma sliktajam tehniskajam stāvoklim, aģentūru LETA informēja departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Pēc viņas teiktā, departamenta eksperti konkrētajā pieturvietā konstatējuši valčbetona seguma defektus, plaisas un izdrupumus. Līdz ar to gan valčbetonam, gan sagatavotajam brauktuves pamatam tiks veiktas laboratoriskās pārbaudes, lai konstatētu defektu rašanās cēloni. Demontāžas darbi tiks veikti šonedēļ, naktī no trešdienas uz ceturtdienu un naktī no ceturtdienas uz piektdienu, atkarībā no laika apstākļiem.

Pēc laboratorisko pārbaužu rezultātu saņemšanas, tiks lemts par nepieciešamo pasākumu veikšanu un izmantojamā seguma veidu un ieklāšanas tehnoloģiju, lai pieturvietā tiktu nodrošināta komfortabla pārvietošanās un seguma ilgmūžība.

Ņemot vērā to, ka pirms laboratorisko pārbaužu rezultātu saņemšanas nav iespējams noteikt, vai seguma defekti radušies ieklātā valčbetona materiāla, seguma pamatnes neatbilstību vai kādu citu apstākļu dēļ, līdz rezultātu saņemšanai un situācijas noskaidrošanai darbus veiks AS "A.C.B", kas arī veica konkrētā Brīvības ielas posma atjaunošanu.

Sakarā ar pieturvietas seguma demontāžas darbiem, pieturvieta "Matīsa iela" tiks pārcelta 50 metrus uz priekšu un atradīsies iepretim Dailes teātrim.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 24.oktobris 2018 19:05
40 0 Atbildēt

Tipiski

Pļurkt 25.oktobris 2018 7:41
27 1 Atbildēt

Iespējamaiz sūdu savār'tājs veiks pārbaudi!!!

irracionālis 26.oktobris 2018 18:10
3 0 Atbildēt

Ja tur ieliktu trīs zināmo Rīgas vīru kaulus,tad gan turētos mūžam.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti