Atsākti būvdarbi uz Deglava pārvada; gaidāmi satiksmes ierobežojumi

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 5.septembris 2019 9:57

Uz Augusta Deglava pārvada ir atsākti būvdarbi, kā rezultātā no ceturtdienas, 5.septembra, jārēķinās ar satiksmes organizācijas izmaiņām gājējiem un autovadītājiem, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Pēc viņas teiktā, tiem, kuri ikdienā šķērso pārvadu ar kājām, jāņem vērā, ka gājēju plūsma virzienā uz centru tiks novirzīta pa atjaunoto ietvi kreisajā pusē, kur uzstādītas margas un ieklāts asfaltbetona segums. Gājēju drošībai, gar brauktuves malu būs uzstādītas betona pagaidu barjeras.

Savukārt no sestdienas, 7.septembra, autovadītājiem jārēķinās, ka satiksmes plūsma virzienā uz centru tiks novirzīta uz pārvada kreiso pusi, nodrošinot vienu joslu katrā virzienā. Braukšanas joslas tiks atdalītas ar betona barjerām, lai norobežotu būvdarbu zonu no transporta plūsmas. 

Patlaban notiek ietves izbūve pārvada labajā pusē virzienā uz centru un sagatavošanas darbi zem pārvada, lai tuvākajā laikā uzsāktu balstu un siju remontu. Satiksmes organizācijas izmaiņas nepieciešamas, lai remontdarbu laikā atslogotu balstus un sijas no transporta radītās slodzes. 

Kopumā esošā līguma ietvaros līdz šā gada beigām plānots salabot astoņus balstus, ietvi, kāpnes abās pārvada pusēs, atjaunot margas un izbūvēt inženierkomunikācijas.

Kā ziņots, darbi uz Deglava pārvada bija apstājušies jau no aprīļa beigām, kad iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) drošības apsvērumu dēļ tiltu satiksmei slēdza.

Būvniecības valsts kontroles birojs Rīgas domei uzticēja veikt pārvada siju balstīšanas darbus, kas maija izskaņā arī tika izdarīts. Pēc tam satiksme pa tiltu tika atjaunota pilnībā, tomēr būvdarbi uz pārvada neatsākās.

Jūlija beigās departamenta direktors aģentūrai LETA stāstīja, ka Deglava ielas pārvada remonta pabeigšanai būs nepieciešams sludināt jaunu iepirkumu.

Deglava tilta pārbūvi par 4,27 miljoniem eiro veic lietuviešu uzņēmums "Kauno tiltai" pēc "Inženierbūve" izstrādātā būvprojekta.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti