Atslodze centram - atklāta Austrumu maģistrāle (+ VIDEO) 10

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

LTV Ziņu dienests | 22.decembris 2023 9:49

Mazāk intensīva satiksme Rīgas centrā, īsāki sastrēgumi un gar Rīgas pili nebrauks baļķvedēji. Uz to cer pilsētplānotāji, jo šodien atklātā Austrumu maģistrāle nodrošinās autovadītāju ātru nokļūšanu Teikas, Purvciema, Pļavnieku un Dārzciema mikrorajonos, neiebraucot galvaspilsētas centrā.

Daugavmalas un centra atslodze no kravas mašīnām, kas brauc uz ostu, ir galvenais šī apjomīgā infrastruktūras objekta mērķis.

 
Visi komentāri
 
Beļģis 22.decembris 2023 10:20
6 2 Atbildēt

Kur tad ir tā atslodze?

Jo faktiski tikai nav jāveic tas apendicīts pie dominas, un var uzbraukt uz deglava tilta, tas arī viss.

es 22.decembris 2023 15:13
1 1 Atbildēt

Man patīk. No Deglava tilta līdz Cenuklubam viens pūtiens.

Alkoautlets 22.decembris 2023 16:11
1 1 Atbildēt

Drīzāk - viens pļūtiens

Jobo 22.decembris 2023 22:52
1 0 Atbildēt

Itkā skaisti, bet tagad būs problēma ar slāvu apli. Tur jau līdzšim bija problēmas katru otro dienu. 

Tagad būs vēl trakāk.

Krotow 22.decembris 2023 23:50
1 0 Atbildēt

Tam varu piekrist. Tur piedevām visu bieži bremzē ***aki, kuri spītīgi brauc pa labo joslu lai gan no apļa jāizbrauc pavisam otra pusē. Ja pirms pagrieziena uz uzbrauktuvi uz tilta Daugavas puse gadās avārija, vispār ir auzas. Novembrī vienu pēcpusdienu dēļ 2 auniem, kuri nevarēja pagriezienu uz uzbrauktuvi sadalīt, sanāca pusstundu korķī stāvēt.

James Bong 27.decembris 2023 10:10
1 0 Atbildēt

Patiesībā tur no infrastruktūras trūkst viens viadukts no dienvidu tilta uz Krustpils ielu, bet nu ko var gribēt no mūsu projektu dalbajobiem. Un ja vel pieliek klāt vietējos satiksmes organizatorus kas speciali vel no apkārtējām ielam visus sastumj uz slāvu apli-vel nav tāds apzīmējums izdomāts kā viņus nosaukt.

Jobo 23.decembris 2023 1:31
1 1 Atbildēt

Bieža problēma turpmāk būs, kad fūres no dienvidu tilta brauks lejā uz slāvu apli. Tur lejā visādi dalb**obi, kas no ozola brauc uz apli lien fūrēm aklajā zonā un rodas avārijas situācijas.

es 23.decembris 2023 7:25
2 1 Atbildēt

Tur vispār prasās to nepārtraukto aizvilkt līdz pašam aplim.

KOMA 23.decembris 2023 15:21
0 2 Atbildēt

Kā jau sižetā minēts, ir aizliegts labais pagrieziens no Gustava Zemgala gatves uz Brīvības gatvi virzienā uz Vecmīlgrāvi.

James Bong 27.decembris 2023 9:56
0 0 Atbildēt

Kārtējā mūldēšana, kur tur vispār kāds sakars ar Rīgas centru!?! Gar Dominas lielveikalu baļķvedēji un konteineru vedeji stumdijās pirms tam, beidzot veikala apkārtne atbrivota no intensīvas satiksmes, nakamgad varēs mierīgi remontēt Zemitāna tiltu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti