Jēkabpilī moto festivāla laikā motociklists notriecis gājēju 47

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.jūlijs 2019 17:31

Sestdien Jēkabpilī, Rīgas ielā, Moto festivāla laikā uz gājēju pārejas motociklists notriecis gājēju, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Negadījums noticis plkst.15.20, brīdī, kad festivāla dalībnieki bija devušies parādes braucienā pa pilsētas ielām. Vīrietis, vadot motociklu "Suzuki", uzbrauca gājējam, kurš šķērsoja gājēju pāreju. Ceļu satiksmes negadījumā cieta gājējs, kā arī motocikla vadītājs un pasažiere. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

"Moto festivāla 2019" organizatori pagaidām no plašākiem komentāriem atturējās, jo tiek noskaidrota situācija un runāts ar lieciniekiem.

Sociālajos tīklos publiskotajā video redzams, ka izretojusies motociklistu kolonna salīdzinoši lielā ātrumā brauc pāri gājēju pārejai pie kāda veikala. Pie gājēju pārejas gaida cilvēki. Viens no viņiem pārskriet pāri ielai, bet nākamais ar iepirkumu maisiņu rokā saminstinās un viņu notriec motocikls.
 

 
47 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 15.jūlijs 2019 9:20
21 2 Atbildēt

Video diemžēl 100% pierāda moto vainu. Motocikls neprot samazināt ātrumu citādi kā uzbraucot gājējam.

viencexperc 14.jūlijs 2019 19:23
14 4 Atbildēt

un motociklistam jāpriecājas, ka viņu netiesāju es.

Jo manuprāt, viņam ir vainu pastiprinoši apstākļi viņš pat nebremzēja, un negadījums notika grupā.

viencexperc 14.jūlijs 2019 19:20
13 5 Atbildēt

Jā, un sociālajos tīklos tie bandīti mēģina novelt vainu uz gājēju, kurš it kā bija piedzēries.

Bet viņi var brēkt un aizstāvēt savējo cik tīk, bet viņš tik un tā de jure ir vainīgs. Un atbildēs likuma priekšā. Vienalga, gājējs bija piedzris ( ja tā bija) , vai nebija.

Gājējs uz pārejas maksā ar savu veselību vai dzīvību, bet braucējs ar savu brīvību, materiālām problēmām vai kādām citām lietām.

p.s.

es pārkapumu no gājēju puses nesaskatīju. Bet saskatīju, ka motociklisti, redzot drūzmēšanos pie gājēju pārejas, turpināja braukt ar ierasto ātrumu, bet kad, kolonnas pārrāvuma laikā, cilvēki sāka šķērsot pāreju, motobandīts pat nebremzēja bet turpināja braukt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti