Mūsā izšķirošie notikumi svētdien 1

 

Foto: Publicitātes foto

LAF | 22.maijs 2014 10:00

Nedēļas nogalē sporta kompleksā Mūsa tiks aizvadīts FIA Eiropas autokrosa čempionāta otrais posms. Skatītājiem, kā ierasts, svarīgākā diena būs svētdiena, 25. maijs, jo visu piecu klašu cīņas būs sasniegušas finālus. Tomēr kā ierasts, īpaši šogad, aizraujoši būs arī sestdienas braucieni.

Aktīvākie autokrosa līdzjutēji uzskata, ka nedēļas nogales pasākumā vēl bez Eiropas čempionāta cīņām īpaši aizraujošs notikums būs Nacionālās klases kauss. Cīņai pieteicies 21 dalībnieks, kuri Latvijas un Baltijas čempionātā pārstāv 1600 un 2000 Super klasi. Šī būs cīņa, kurā tiksies principiālie konkurenti, piemēram, 2000 Super zvaigznes Juris Spiķis, Jānis Miščenko, Ritvars Zobens un Rihards Dainis. Arī 1600 klases līderiem Oskaram Troikam, Andim Vanteram un citiem būtu ko dalīt savā starpā. Taču šoreiz šīs cīņas tiek apvienotas vienā kopīgā kausā! Turklāt Latvijas līderiem pretī stāsies arī spēcīgi Igaunijas un Lietuvas braucēji.

Protams, šajā nedēļas nogalē Mūsā prioritārās būs FIA Eiropas autokrosa čempionāta klases – SuperBuggy, Buggy 1600, TouringAutocross un JuniorBuggy. Katrā vismaz pa vienam Latvijas sportistam.

Sestdien, 24. maijā dienas lielāko daļu sportisti pavadīs treniņos un laika kontroles sesijās, vienatnē cenšoties uzrādīt pēc iespējas labākus apļu laikus. Taču pl.17:00 sāksies pirmie braucieni ar kopēju startu – pirmā kvalifikācijas sērija. Regulāri pierādās, ka sestdienas pirmās cīņas kļūst par tālāko rezultātu ļoti izšķirošām niansēm, tāpēc skatītājiem šīs cīņas allaž ir interesantas. Sakarā ar lielo dalībnieku skaitu pastāv iespēja, ka Nacionālās klases braucējiem būs pat divas kvalifikācijas sērijas jau sestdienā.

Svētdien, 25. maijā skatītājiem diena sāksies ar oficiālo sacensību atklāšanas ceremoniju pl.11:00, savukārt pirmie braucieni paredzēti pl.11:40, kad sāksies otrā kvalifikācijas sērija (vēlāk arī trešā sērija un fināli). Skatītājiem aicinājums laicīgi doties uz sporta kompleksu Mūsa, lai neveidotos sastrēgums pie ieejas biļešu kontroles.

 
Visi komentāri
 
Crankshaft 23.maijs 2014 8:20
0 0 Atbildēt

Mja, ar šito solīto 30 grādu karstumu būs smagi, gan automobiļiem, gan braucējiem, gan tiesnešiem ... :-(

Bet nu neko, šodien 18:00 sākam tehnisko apskati ...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO)

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti