Motorsport.lv Vasaras kausa 1.posms aizvadīts 1

 
Dace Viļuma | 11.jūlijs 2017 9:18

Motorsport.lv Vasaras kauss iesācies ar skaistām cīņām par spīti mainīgajiem laikapstākļiem. Iepriekšējā nedēļas nogalē - 09.07.2017, norisinājās Motorsport.lv Vasaras kausa 1.posms, kurš notika jau zināmajā Talsu CVS trasē.

Katrs no dalībniekiem aizvadīja 3 braucienus. Talsu CVS trase ir autosporta faniem zināma paralēlā trase, kurā dalībnieki brauc pāros. Arī šoreiz braucēji dalījās pāros, tādējādi iegūstot papildus emocijas gan paši sev, gan radot aizraujošu sacīksti skatītājiem. Tomēr, lai gūtu uzvaru kausa posmos, svarīgākais ir brauciena laiks. Braucienos, vadoties pēc uzrādītā laika, tika iegūtas vietas un skaitīti punkti, lai noteiktu posma uzvarētāju.

Seriālā šogad ir 7 klases. Open klasē uzvaru guva Ainars Eikerts ar Mitsubishi Lancer Evo 9, tūlīt aiz viņa uz goda pjedastāla stāvēja Mārcis Stūriška un Rolands Kaucis, kuri brauca ar Subaru Impreza automobīļiem. Junioru ieskaitē labākais bija Madars Dīriņs, otrajā vietā Rūdis Bērziņš, trešajā vietā Kristaps Kronbergs. 4WD klasē pārliecinošu uzvaru izcīnija Kārlis Nebars (Subaru Impreza), aiz viņa Rolands Kaucis un Ainars Ekarts. 3000 klasē ar 67 punktiem uzvaru guva Madars Dīriņš (Renault Clio), otrajā vietā palika Arvis Bērziņš (VW Golf III). Trešajā vietā Varis Žentiņš (Honda Civic), kurš, savukārt, pirmo vietu guva divās citās klasēs -1600 un 2000.

2000 klasē otrā vieta, ar 8 punktu starpību, Madaram Dīriņam (Renault Clio), bet trešā vieta Modrim Žentiņam (Honda Civic). 1600 klasē otro vietu izcīnija Modris Žentiņs un trešo Jānis Spundiņš (Honda Civic).

Kausa 2.posms paredzēts 29.07.2017 un norisināsies Bauskas Mūsa Raceland trasē.
Bauskas trase arī ir zināma visiem autosporta faniem. Motorsport.lv rīkotie pasākumi jau norisinājušies pēc bāzes jaunatvēršanas, bet šoreiz pirmās sacensības vasaras apstākļos.
Vairāk informācija sekos nedēļu pirms posma.

Foto: Gatis Zass

 
Visi komentāri
 
viencexperc 11.jūlijs 2017 10:13
0 0 Atbildēt

"Vasaras kausa" ?

Kā var būt vasaras kauss, ja nav vasaras?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti