Priežkalnos startēs Latvijas čempionāts mototriālā

 

Foto: Publicitātes foto

LaMSF | 6.jūlijs 2024 9:34

Sestdien, 13. jūlijā Jelgavas novadā, Priežkalnos norisināsies Latvijas čempionāta, Latvijas Amatieru čempionāta, Latvijas Junioru čempionāta un Latvijas bērnu čempionāta ceturtais posms triālā.

Mototriāls Priežkalnos notiks 14. gadu. Šogad trasē ir veiktas izmaiņas, tā būs vēl interesantāka. Tāpēc sportistiem nāksies kārtīgi padomāt, kā labāk un veiksmīgāk uzveikt šķēršļus, kā arī tie varēs izbaudīt labas un aizraujošas sacensības.

Latvijas Motosporta federācijas triāla komisijas vadītājs, pieredzējušais un profesionālais mototriālists, sacensību organizators Andris Grīnfelds (“AG XTREME”) pastāstīja, ka Priežkalnos - savā mājas trasē mototriālu rīko 14. gadu.

“Šajā trasē esmu uzaudzis. Sākotnēji to kopā ar ģimeni radījām, kā vietu, kur trenēties. Pašreiz tā ir pārtapusi par mūsu kluba “AG XTREME” galveno mājvietu vasaras periodā, kur teju katru dienu trenējās kā bērni, tā pieaugušie. Svarīgākais ir šo vietu kopt un uzturēt. Patīkami, ka sacensības dod papildus motivāciju izdomāt katru reizi kaut ko jaunu un interesantu. Ar lielu nepacietību gaidām Latvijas čempionāta ceturto posmu triālā.

Šajā gadā kā ierasts Priežkalnos parūpēsimies par aizraujošu un interesantu pasākumu. Trasi esam pamainījuši, lai visiem būtu aizraujošas sacensības. Parūpēsimies arī par patīkamām balvām spēcīgākajiem braucējiem un ļoti ceram uz labiem laikapstākļiem. Aicinu reģistrēties sacensībām, tos kuri vēl nav uzspējuši un tiekamies Priežkalnos jau 13. jūlijā!” stāsta Andris Grīnfelds.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ES valstis atbalsta papildu ievedmuitu, Vācija uzskata, ka tā ir kļūda 1

Neraugoties uz Vācijas paustajām bažām, lielākā daļa ES valstu ir atbalstījušas papildu tarifus līdz pat 35,3% apmērā. Lasīt vairāk

 

ES valstis atbalsta papildu ievedmuitu elektromobiļu importam no Ķīnas

Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis piektdien atbalstījušas papildu tarifus elektromobiļu importam no Ķīnas, lai gan pret to iebilda bloka lielākā ekonomika Vācija, atklājuši avoti ES diplomātiskajās aprindās. Lasīt vairāk

 

Viens no retajiem sedaniem Toyota Camry būs pieejams Latvijā no 38 600 līdz 46 500 eiro (+ VIDEO) 6

Vidējās klases sedans Toyota Camry šogad ieiet savā devītajā paaudzē. Pasaulē tas ir visvairāk pārdotais sedans ar vairāk nekā 21 miljonu eksemplāru. Jaunākais modelis Eiropā tiek piedāvāts vien izvēlētos tirgos, tajā skaitā arī Baltijā. Lasīt vairāk

 

Circle K: Irānas uzbrukums Izraēlai cēlis naftas cenu; globālais patēriņš samazinās 10

Irānas raidītie raķešu uzbrukumi Izraēlai ir paaugstinājuši naftas un naftas produktu cenas pasaules tirgū, un tas var ietekmēt degvielas cenu izmaiņas arī Latvijā. Tajā pašā laikā globālajam pieprasījumam ir tendence samazināties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti