Dobelē aizvadīts Baltijas un “Magmum” Latvijas čempionāts motokrosā

 

Foto: Publicitātes foto

LaMSF | 8.jūlijs 2024 14:24

Sestdien, 7. jūlijā Dobelē, “Ceļa ēzeļu” mototrasē norisinājās Baltijas čempionāta otrais un “Magmum” Latvijas čempionāta trešais posms motokrosā. Svētdien sacentās MX65, MX85, MX125, MX1 un MX2 klašu motosportisti.

Latvijas čempionāta klubu komandu vērtējumā ar iegūtiem 1266,25 punktiem “Motosports Racing Team/Auseklis”, otrajā vietā ar 1111 punktiem “Rodeo MX”, bet trešajā vietā ar 1012,25 punktiem “Saldus motoklubs”.

MX2 klasē uzvarēja Mairis Pumpurs (“MX Moduls”), otrajā vietā Kārlis Sabulis (“Motosports Racing Team/Auseklis”), bet trešais Markuss Kokins (“MX Moduls”).

Sarunā ar Kārli Sabuli, viņš pastāstīja, ka šīs bijušas notikumiem bagātas sacensības. “Kvalifikācija kopumā laba - piektais ātrākais apļa laiks MX1 un MX2 klases braucienā. Trasē jutos labi. Pirmajā braucienā nevisai veiksmīgs starta moments, taču pirmajā līkumā spēju to labi izbraukt. Ierindojos ceturtajā vietā. Pēc tam savas kļūdas dēļ, otrajā līkumā - izslīdēja priekšējais ritenis un nokritu. Tajā pašā aplī nokritu vēl divas reizes. Trase bija “forša”. Pirmajā braucienā dubļu dēļ, tā bija tehniskāka un lēnāka. Tāda man patika vairāk. Tāpēc arī spēju no samērā sliktas pozīcijas aizcīnīties līdz 7.-8. vietai, bet MX2 klasē otrais,” stāsta sportists.

Otrais brauciens Kārlim Sabulim bija labāks, arī uztraukums bija mazinājies. “Šajā braucienā jau bija vēsāks prāts. Startā aizbraucu kā trešais. Pēdējos divos apļos bija cīņa ar Mairi Pumpuru, taču viņš šoreiz bija stiprāks un apdzina mani. Abos braucienos otrā vietā, kopvērtējumā otrais. Uzskatu, ka nobraucu labi. Manuprāt, kopumā labs rezultāts,” tā Kārlis Sabulis.

Baltijas čempionāta otrā un “Magmum” Latvijas čempionāta trešā posma TOP3:

MX65 klasē:

Erki Raudnagel (“Mtu Sek”)
Ričards Jurčenko (“Motosport Racing Team/Auseklis”)
Johann Hansman (“KTL Racing klubi”)
MX85 klasē:

Lucas Leok (“Somerpalu Motoklubi”)
Marten Raud (“VMK”)
Jakob Burmann (“Redmoto Racing”)
MX125 klasē:

Travis Leok (“Motosport Racing Team/Auseklis”)
Ralfs Spila (“Rodeo MX”)
Alberts Knapšis (“Motosport Racing Team/Auseklis”)
MX1 klasē:

Tanel Leok (“Motosports Racing Team/Auseklis”)
Toms Macuks (“Rodeo MX”)
Meico Vettik (“Rodeo MX”)
MX2 klasē:

Mairis Pumpurs (“MX Moduls”)
Kārlis Sabulis (“Motosports Racing Team/Auseklis”)
Markuss Kokins (“MX Moduls”)
  

Baltijas čempionāta trešais posms norisināsies 17. augustā Igaunijā, Pērnavā, bet “Magmum” Latvijas čempionāta ceturtais posms 27. un 28. jūlijā Alojā, “Jaunzemnieku” mototrasē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pārdošanā trīsasu Porsche pikaps par 100 000 eiro (+ VIDEO) 1

Neparastais transportlīdzeklis tiek piedāvāts platformā Kickdown. Lasīt vairāk

 

ES valstis atbalsta papildu ievedmuitu, Vācija uzskata, ka tā ir kļūda 4

Neraugoties uz Vācijas paustajām bažām, lielākā daļa ES valstu ir atbalstījušas papildu tarifus līdz pat 35,3% apmērā. Lasīt vairāk

 

ES valstis atbalsta papildu ievedmuitu elektromobiļu importam no Ķīnas

Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis piektdien atbalstījušas papildu tarifus elektromobiļu importam no Ķīnas, lai gan pret to iebilda bloka lielākā ekonomika Vācija, atklājuši avoti ES diplomātiskajās aprindās. Lasīt vairāk

 

Viens no retajiem sedaniem Toyota Camry būs pieejams Latvijā no 38 600 līdz 46 500 eiro (+ VIDEO) 6

Vidējās klases sedans Toyota Camry šogad ieiet savā devītajā paaudzē. Pasaulē tas ir visvairāk pārdotais sedans ar vairāk nekā 21 miljonu eksemplāru. Jaunākais modelis Eiropā tiek piedāvāts vien izvēlētos tirgos, tajā skaitā arī Baltijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti