Skandi Motors Nissan Juke īpašniekus aicina piedalīties Ātruma Festivāla parādes braucienā

 
Kurzeme 2013 | 14.augusts 2013 14:47

Jau piekto gadu pēc kārtas Ātruma Festivālu - Ralliju „Kurzeme 2013”, kas Liepājā un tās apkārtnē notiks 30. un 31. augustā, atbalsta Skandi Motors. Iedvesmojoties no Nissan Juke sportiskās versijas Nissan Juke Nismo, šogad rallija oficiālā auto statusu ieguvis Nissan Juke.

Skandi Motors aicina Nissan Juke īpašniekus būt par priviliģētajiem Rallija „Kurzeme 2013” apmeklētājiem un piedalīties parādes braucienā. Visiem Nissan Juke īpašniekiem, kas pieteiksies braucienam, būs iespēja saņemt sev un saviem līdzbraucējiem rallija ieejas kartes bez maksas, novietot savu auto speciāli Nissan Juke paredzētajā stāvlaukumā, pilsētas centrā, piedalīties interesantās aktivitātēs un kā rallija oficiālā auto pārstāvjiem vienoties kopīgā, unikālā Nissan Juke parādes braucienā, kas notiks īsi pirms pēdējā pilsētas ātrumposma (pilsētas rallija trasē). Visiem rallija apmeklētājiem un pilsētas viesiem būs arī iespēja rallija laikā klātienē apskatīt īpašo Nissan Juke Nismo versiju.

Nissan Juke Nismo 2013 Foto: iAuto.lv

Ātruma Festivāls rallistiem sāksies ar testa ātrumposmu 29. augusta vakarā, bet oficiālā atklāšana paredzēta piektdien, 30. augustā, plkst. 16:00. Pēc tās rallisti dosies uz starta, lai pirmajā sacensību dienā kopā veiktu septiņus rallija ātrumposmus Aizputes un Skrundas novadā, savukārt Rallija „Kurzeme 2013” noslēdzošajā dienā ātruma cīņas norisināsies 6 ātrumposmos, no kuriem 5 būs grants ātrumposmi Nīcas, Rucavas, Aizputes un Durbes novados, t.sk. slavenajā Vecpils ātrumposmā. Auto sportistiem starts Skandi Motors ātrumposmā SS8 tiks dots 31. augustā pulksten 10:40, tā kopgarums – 15,11 km. Šajā ātrumposmā skatītājus priecēs 2012. gada rallija sezonas labākais tramplīns (saskaņā ar portāla Go4Speed un autosporta raidījuma Nr1 skatītāju balsojuma rezultātiem).

Nissan Juke Nismo 2013 Foto: iAuto.lv

Līdz 25. augustam Ātruma Festivāla – Rallija „Kurzeme 2013” biļetes iespējams iegādāties par zemāku cenu. Festivāla caurlaides iepriekšpārdošanas cena ir Ls 7 (pilnā cena – 10 lati), un tā sniedz iespēju apmeklēt gan rallija ātrumposmus un noslēguma pasākumu, gan Ziemeļeiropas Streetbike Freestyle čempionātu „Kurland Stunt 2013”. Rallija caurlaides iepriekšpārdošanas cena ir 5 lati (pilnā cena – 7 lati), un ar to varēs apmeklēt visus rallija ātrumposmus, kā arī noslēguma pasākumu Vecajā ostmalā. Atsevišķi biļetes uz Ziemeļeiropas Streetbike Freestyle čempionātu būs iespējams iegādāties sacensību norises vietā par 4 latiem. Biļetes iespējams iegādāties Skandi Motors autocentros, Biļešu Paradīzes kasēs, www.bilesuparadize.lv un Liepājas reģiona Tūrisma informācijas birojā. Izmantojot Skandi Motors pakalpojumus Liepājas autoservisā vai iegādājoties rezerves daļas par vismaz LVL 50, Skandi Motors klientiem dāvina 2 Rallija „Kurzeme 2013” caurlaides.

Parādes braucienam Nissan Juke īpašnieki aicināti pieteikties līdz 19. augustam, rakstot uz e-pastu info@skandimotors.lv vai zvanot pa tālruni +371 26316783.

Nissan Juke Nismo 2013 Foto: iAuto.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti