Egle atturīgs prognozēs par rallija "Kurzeme 2013" iznākumu

 
Kurzeme 2013 | 31.augusts 2013 15:10

Pašreizējais Latvijas čempionāta līderis N4 grupā ir atturīgs par rallija iznākumu. Kā sacīja A. Egle, rallijs ir neprognozējams sporta veids, un vēl atlikuši vairāk nekā 40 kilometri ātrumposmos, kuros viss var mainīties.

Vaicāts, vai viņam izdosies apsteigt savu sīvāko konkurentu cīņā par čempiona titulu Alekseju Lukjaņuku, viņš sacīja, ka „cerība ir vienmēr”.

Kā pastāstīja ASRT komandas īpašnieks Ainārs Igaveņš, devītajā ātrumposmā piedzīvotās tehniskās problēmas tomēr bijušas eļļas spiediena rādītāja kļūda. Patlaban automašīna ir braukšanas kārtībā, tomēr šajā sacensībā mērķis ir noturēt 3.vietu N4 grupā, lai saglabātu izredzes cīņā par Latvijas čempiona titulu.

Igaveņš arī uzsvēra, ka ekipāžas uzdevums nav censties par katru cenu uzrādīt visātrāko laiku, bet gan noturēt pozīcijas kopvērtējumā savā grupā.

Aivis Egle Foto: Publicitātes foto

Pēc desmit ātrumposmiem N4 grupā Latvijas čempionāta ieskaitē vadībā atradās Sīms Plangi, taču bija spiests izstāties ģeneratora problēmas dēļ. Līdz ar to līderis ir Timmu Korge, no kura 16,07 sekundes atpaliek Jānis Vorobjovs. 3.vietā 29 sekundes aiz priekšā esošā konkurenta atrodas A. Lukjaņuks, kurš par 1,3 sekundi apsteidz A. Egli.

Rallija kopvērtējuma vadībā pēc aizvadītiem desmit ātrumposmiem atrodas Georgs Gross ar „Ford Focus WRC” automašīnu, no kura 18,94 sekundes atpaliek Ots Tanaks, bet 3.vietu ieņem Egons Kaurs, kurš no līdera atpaliek jau 40,56 sekundes.

Sportistiem vēl jāveic 15,11 kilometri leģendārajā Vecpils ātrumposmā, 31,9 kilometri „LDz Cargo” ātrumposmā. Sacensības noslēgsies ar pilsētas ātrumposmu Liepājas ostā.

Rallija „Kurzeme 2013” oficiālais sadarbības partneris iAuto.lv

Ātruma Festivālu - Ralliju „Kurzeme 2013” atbalsta LDz Cargo, SEB, Liepājas pilsētas Dome, Liepājas Osta, Vega 1, Osram, Canon IBServiss, IF Apdrošināšana, oficiālais auto Nissan Juke no Skandi Motors, Cēsu alus, Ramirent, LDC datortehnika, Lauma Fabrics, Dardedze Hologrāfija, Almo, Eko Kurzeme. Informatīvi atbalsta iAuto, Delfi, liepajniekiem.lv, Radio SWH, Rietumu Radio.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 1

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 7

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti