Grjazins pēc Sanremo rallija pirmās dienas 10.vietā

 
iAuto | 12.oktobris 2013 7:23

Ar Latvijas licenci startējošais krievu rallija braucējs Vasilijs Grjazins pēc Itālijā notiekošā Eiropas rallija čempionāta 11.posma Sanremo rallija pirmās dienas atrodas 10.vietā, četras minūtes un 40 sekundes atpaliekot no sacensību līdera. Pirmās trīs vietas pārliecinoši ieņem itāļu braucēji.

Čehu braucējs Jans Kopeckis iepriekšējā posmā Horvātijā nodrošināja sev 2013.gada Eiropas čempiona titulu, un šajā rallijā nepiedalās.

Rallija vadībā pēc pirmajiem pieciem ātrumposmiem izvirzījies Paulo Andreuči, kuram izdevies iekrāt 16,2 sekunžu pārsvaru pār Džandomeniko Baso. 36,2 sekundes no sacensību līdera atpaliek Umberto Skandola.

Paulo Andreuči Sanremo rallijā Foto: fiaerc.com

Grjazins savukārt iekārtojies komfortablā 10.vietā – 26,8 sekundes viņam priekšā ir itālis Tobia Kavalini, bet 35,2 sekundes atpaliek Federiko Gaspereti. Grjazinam gan ir izredzes rallija otrajā dienā pacīnīties arī par 9.vietu, jo mūsu sportists ir saņēmis 40 sekunžu sodu par kavēšanos trešajā laika kontrolē.

Grjazins pēc sacensību pirmās dienas rallija rīkotāju pārstāvjiem atzinis, ka viņam nelielas problēmas sagādājusi braukšana naktī, un viņš cenšas sajust, kurās vietās būtu pareizi „griezt” trasi.

Sestdien sportistiem jāveic seši ātrumposmi ar kopējo garumu 125 kilometri.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti