9.martā Biķerniekos sākas rallija supersprinta sestā sezona

 
LAF | 27.februāris 2014 10:43

9.martā, svētdien, ar sacīksti Biķernieku trasē tiek uzsākta jau sestā rallija supersprinta sezona (pati pirmā sacensība šajā standartauto disciplīnā norisinājās 2008.gada 1.maijā).

LAF SAK Latvijas čempionāta un FREKO kausa izcīņas rallija supersprintā standarta un sporta automašīnām 2014.gada kalendāru veidos 6 posmi, no kuriem 3 norisināsies Rīgā un pa vienam - Smiltenē, Jelgavā un Jūrmalā.

Foto: Dace Janova

Tāpat kā iepriekš,  arī šogad rallija supersprintā var startēt jebkurš, kura rīcībā ir automašīna ar pielaidi ceļu satiksmei un pie tam vēl  kļūt par Latvijas čempionu. Tas ir iespējams četrās standartauto ieskaites grupās: FWD 1600, 2WD, RWD, VAZ Historic Open, 4WD, 4WD+.

Savukārt dalībnieki, kuru rīcībā ir atbilstoši noteikumiem sagatavotas sporta automašīnas, varēs cīnīties par Latvijas kausu Open 2WD un Open 4WD klasēs. Jaunieši, kas dzimuši 1996.gadā un vēlāk, sacentīsies speciālajā U 18 klasē. Kausa izcīņa notiks arī komandu ieskaitē.

Lai gan pirmās šīgada rallija supersprinta sacensības nosaukums „Ziema Biķerniekos”, iespējams, ne gluži atbildīs laika apstākļiem trasē 9.martā, tomēr tā būs ne mazāk interesanta kā ziemā.

Atgādinām, ka vēl tikai līdz 1.martam ir iespējams pieteikties sacensībai, maksājot dalības maksu EUR 50. Ja dalībnieks reģistrējas pēc 1.marta, dalības maksa būs EUR 60. Pagaidām visvairāk pieteikumu saņemts 4WD plus un RWD ieskaitēs.

Rallija supersprinta „Ziema Biķerniekos” organizatori saka paldies Biķernieku kompleksajai sporta bāzei par sadarbību un atbalstu. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti