Minirallija kausa izcīņas otrais posms jau atkal Madonā

 

Foto: Dace Janova

Dace Janova | 22.maijs 2014 10:15

Pagājuši jau gandrīz četri mēneši kopš pirmā šīgada minirallija posma „Madona 2014” un minirallija dalībnieki atkal tiek gaidīti Madonā, kur 7.jūnijā vasaras un pilsētas svētku noskaņās norisināsies minirallija kausa izcīņas otrais posms.

Sacensību formātu organizatori ir paredzējuši identisku ziemā notikušajam minirallijam „Madona” – 3 ātrumposmi, no kuriem katrs jābrauc trīs reizes.

Kā zināms, minirallija sacensībās braucēji piedalās ar automašīnām, kas izmantojamas ikdienas ceļu satiksmē un bez iepriekšējas iepazīšanās ar trasi. Tādēļ vismaz pagaidām sīkāka informācija par ātrumposmiem sniegta netiks, tomēr dažas lietas minirallija „Madona” organizatori ir gatavi atklāt jau tagad.

Viens no ātrumposmiem būs izvietots  pilsētas teritorijā un gandrīz pusi no tā veidos asfalta segums. Pārējos ātrumposmus jau tradicionāli veidos labākie un interesantākie iepriekšējos gados Madonā notikušo „lielo” ralliju ātrumposmu fragmenti.

Atšķirībā no klasiskā autorallija minirallija ātrumposmu garums nepārsniegs 2 km  un kopā ar pārbraucieniem no viena ātrumposma uz otru  pa visu sacensību kopā būs jānobrauc vien 145 km.

Pirms starta visas ekipāžas tiks gaidītas uz dalībnieku sapulci kinoteātrī „Vidzeme”, kur varēs gan saņemt organizatoru atbildes uz interesējošiem jautājumiem par sacensības norisi, gan arī atskatīties uz šī gada pirmo miniralliju.

Lai radītu svētku sajūtu arī minirallija dalībniekiem, gan sacensību starts, gan uzvarētāju apbalvošana norisināsies pašā pilsētas sirdī - Saieta laukumā.

Sacensību dalībniekiem, kas Madonā ieradīsies jau iepriekšējā vakarā, protams, neaizmirstot par startu nākamajā dienā, būs iespēja izklaidēties nakts ballē piektdien, 6.jūnijā.

Savukārt 7.jūnijā pēc veiksmīga finiša  un apbalvošanas ceremonijas minirallija braucēji un viņu līdzjutēji varēs nesteigties mājās, bet atpūsties lielajā svētku ballītē Madonas pilsētas estrādē.

Atgādināsim, ka pirmajā minirallija sacensībā „Madona 2014”  kopvērtējumā un 4WD plus klasē uzvarēja Ronalds Baldiņš ar stūrmani Vilni Stafecki, 1600 klasē Māris Druva/Viktors Ellers, 2 WD klasē igauņu ekipāža Karel Tolp/Priit Guļajev, 4 WD ieskaitē Artis Upītis/Gints Dzenis, junioru klasē Mārtiņš Sesks/Andris Kārkliņš, 4 WD Open Andris Brohauzs/Dzintars Šmins,  bet komandu vērtējumā labākie bija Mārupe Rally Team.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti