Ožjē saglabā līdera godu arī pēc Austrālijas rallija otrās dienas

 

Foto: wrc.com

Nozare.lv | 13.septembris 2014 12:00

Pasaules čempions Sebastjans Ožjē no Francijas ("Volkswagen") saglabājis līderpozīciju pēc sestdien aizvadītās pasaules autorallija čempionāta (WRC) desmitā posma, kas risinās Austrālijā, otrās dienas.

Sestdien Ožjē bija ātrākais četros no sešiem ātrumposmiem, kas viņam par vairāk nekā 11 sekundēm ļāvis palielināt atstatumu no otrajā vietā esošā komandas biedra soma Jari Mati Latvalas, kurš nu atpaliek par 11,8 sekundēm.

Trešais ir Andrēass Mikelsens no Norvēģijas ("Volkswagen"), kurš zaudē 25,3 sekundes.

Austrālijas rallijs noslēgsies svētdien, kad piloti veiks vēl sešus ātrumposmus.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc deviņiem posmiem līderis ar 187 punktiem ir Ožjē, bet viņam ar 143 punktiem seko Latvala. Līderu divniekam pietuvojās Mikelsens, kurš tagad ticis pie 110 punktiem.

Pasaules čempionāta kalendārā šosezon ir 13 sacīkstes. Noslēdzošais sezonas posms novembra vidū tiks aizvadīts Velsā.

Ožjē par pasaules čempionu pērn tika kronēts jau divus posmus pirms sezonas beigām. Pirms tam deviņus gadus pēc kārtas - no 2004. līdz 2012.gadam - čempiona gods tika leģendārajam francūzim Sebastjanam Lēbam.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Aptuveni 160 000 eiro - BMW piesaka jauno M4 CS (+ FOTO)

Pasūtīšanai M4 CS kļūs pieejams maija beigās, ražošana sāksies jūlijā. Lasīt vairāk

 

Xpeng G6 kļūst pieejams Eiropā 5

Ķīnas autobūves uzņēmums Xpeng uzsācis elektriskā SUV Coupe G6 pārdošanu Eiropas tirgū. Sākumā tās ir četras valstis, taču turpinājums sekos. Lasīt vairāk

 

Drošas braukšanas speciālists neiesaka vasarā braukt ar ziemas riepām (+ VIDEO) 32

Parasti rudenī vērojamas garas rindas pie riepu servisiem, jo autovadītāji teju vienā brīdī ir nolēmuši mainīt vasaras riepas pret ziemas. Pavasarī aina pavisam citādāka. Riepu maiņu process notiek bez garām rindām, tomēr drošas braukšanas speciālists neiesaka vasarā braukt ar ziemas riepām. Ko ņemt vērā, izvēloties vasaras riepas? Lasīt vairāk

 

Aplēsta summa, ko par vēja parkiem varētu saņemt iedzīvotāji (+ VIDEO) 16

Gadiem ilgi savstarpēji “cīnoties” iedzīvotājiem un vēja parku attīstītājiem, Latvija pamatīgi iepalikusi saviem kaimiņiem vēja enerģijas attīstībā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti