Īpaši rallija supersprintam tiks pārveidota Biķernieku trase

 

Foto: Dace Janova

LAF | 1.novembris 2014 12:56

Ar sacensībām „Rudens Biķerniekos” 8.novembrī noslēgsies 2014.gada Latvijas čempionāta un Freko kausa izcīņas sezona rallija supersprintā, noskaidrojot arī gada kopvērtējuma uzvarētājus.

Šajās sacensībās dalībnieki var startēt gan ar ikdienas ceļu satiksmē izmantojamām automašīnām, gan īpaši sagatavotiem sporta auto, atkarībā no ieskaites klases.

Varētu domāt, ka visiem labi zināmajā Biķernieku trasē neko jaunu vairs izveidot nevar, bet šoreiz, lai padarītu supersprintu dalībniekiem vēl interesantāku, trase dažās vietās tiks mainīta un papildināta ar pilnīgi jaunu, iepriekš sacensībās neizmantotu posmu.

Foto: Dace Janova

Joprojām turpinās dalībnieku pieteikšanās, bet pieteikumu sarakstā redzami gan jau vairāki šīs sezonas supersprinta līderi, gan braucēji no Krievijas, kā arī trīskārtējais Latvijas rallija čempions Ralfs Sirmacis.
Pēc sacensību organizatoru teiktā, arī skatītājus Biķerniekos, iespējams, sagaidīs daži labi pārsteigumi, par kuriem informācija sekos nedaudz vēlāk.

Skatītājiem ieeja Biķernieku trasē – bez maksas.

Foto: Dace Janova

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti