Rallijs „Madona 2015” atklās minirallija sezonu

 

Foto: Dace Janova

Dace Janova | 20.janvāris 2015 6:42

Jau 31.janvārī ar sacensībām „Madona 2015” tiks atklāta 2015.gadā Minirallija kausa izcīņas sezona.

LAF Standartauto komisijas izveidotais minirallijs -  rallija tipa sacensības, kurās var piedalīties jebkurš braukt gribētājs ar savu ielas satiksmē izmantojamo automašīnu,  iepriekšējā sezonā ir izpelnījies lielu dalībnieku interesi un cerams, ka šī interese būs tikpat noturīga arī šogad.

Ar šo gadu minirallija dalībniekiem būs iespēja pirms sacensībām iepazīties ar ātrumposmiem, talkā ņemot organizatoru piedāvātu stenogrammu, kas braucējiem ļaus vēl vairāk pietuvināties „lielā rallija” sajūtām.

Dalībniekiem būs iespēja sacensties sekojošās ieskaites grupās - 1600, 2WD, 4WD, 4WD+, kā arī Open (automašīnām, ieskaitot sporta auto, kas neatbilst iepriekšminētajām grupām) un Junioru kausa izcīņā.


Minirallija „Madona 2015” trasi veidos 7 ātrumposmi, kuru kopējais garums būs 15 km. Organizatori stāsta, ka ātrumposmi šogad ir izvēlēti vēl aizraujošāki, nekā tas bija iepriekšējā sezonā, tāpat arī laika apstākļu prognozes janvāra beigās sola salu un sniegu.

Tāpat kā pagājušā gada sacensībās, arī šogad Madonas novada pašvaldība atbalsta miniralliju „Madona”, un arī šogad sportistu un organizatoru rīcībā tiks nodotas gan divas zāles Domes ēkā, gan silta telpa, kur uzlīmēt starta numurus dalībnieku automašīnām.

Nu jau tradicionāli minirallija sacensības Madonā gaida ne tikai to dalībnieki un līdzjutēji, bet arī pilsētas iedzīvotāji, jo sacensību starts tiks dots pašā Madonas centrā, Saieta laukumā pie novada Domes ēkas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti