Rallijkrosa talanti Baumanis un Nitišs Talsu pilsētas ielās demonstrēs supercar iespējas

 

Foto: BaumanisMotorsportPhotography

RA Events | 29.aprīlis 2016 7:13

Rally Talsi maršruts arī šogad vedīs pa Talsu pilsētas šaurajām ielām, kur rallija pirmajā dienā par īpašu dāvanu Rally Talsi 50 gadu jubilejā būs parūpējušies FIA pasaules rallijkrosa čempionāta braucēji – talanti no Latvijas – Jānis Baumanis un Reinis Nitišs.

Rallijkrosa jaunās zvaigznes piedalīsies Neste World RX of Latvia demo šovā – viņi pilsētas ātrumposmā dosies divas reizes, klātesošajiem skatītājiem demonstrējot jaudīgo pilnpiedziņas Supercar klases automašīnu tehniskās iespējas.

Jānis Baumanis Rally Talsi pilsētas ātrumposmā startēs ar Reinsalu Sport sagatavotu Ford Fiesta Supercar – to pašu automašīnu, ar kuru viņš 2015. gadā izcīnīja Igaunijas rallijkrosa čempiona titulu. Savukārt Reinis Nitišs ātrumposmā dosies ar brāļu Ivo un Uģa Traubergu komandas TT Motorsport uzbūvēto Citroën C4 Supercar. Talantīgie rallijkrosa jaunekļi SS5/6 Talsi City Special dosies pirms Rally Talsi ekipāžu starta, kas sestdienas pievakarē, 21. maijā, paredzēts plkst. 19:34.

“Pašam tas šķiet neticami, bet Latvijā ar īstenu sacīkšu mašīnu neesmu braucis jau četrus gadus, tamdēļ manai dalība šajā šovā būs arī personīgi emocionāls brīdis. Ar Supercar mašīnu esmu gatavs braukt dienā, naktī, sacensībās, vai šovos – jebkad un jebkur! Tāpēc Rally Talsi skatītāji esiet droši – Jūs noteikti redzēsiet, cik jaudīgas ir Supercar mašīnas, kā spolē to riteņi, un gan jau arī uz Talsu asfalta paliks pa kādam riepu nospiedumam!” World RX Team Austria pilots Jānis Baumanis.

“Startēt Latvijā neizdodas bieži, tāpēc es katrā no šīm reizēm cenšos izbaudīt katru sekundi, kuras visas kopā ņemtas dod tik nepieciešamo emocionālo lādiņu! Priecē, ka Rally Talsi apmeklētājiem varam sagādāt vienreizēju iespēju redzēt Supercar automašīnas tehnisko potenciālu. Turklāt, demo šovs notiks Talsu pilsētas ielās – visnotaļ unikāla vieta, kas arī pasaules mērogā nenotiek bieži! Maijā tiekamies Talsos, bet pēc tam jau Biķerniekos, kur oktobrī pasaules čempionātā startēs 50 Supercar mašīnas!” ALL-INKL.com Münnich Motorsport pilots Reinis Nitišs.

Tirdzniecībā pieejamas arī Rally Talsi ieejas kartes, kas iepriekšpārdošanā līdz 15. maijam maksā 12.00 EUR. Iegādājoties ieejas kartes uz visiem ātrumposmiem, šogad saņemsiet arī suvenīru – kakla lentu ar Rally Talsi 50 gadu jubilejas logo! Turklāt, uzrādot Rally Talsi ieejas karti, saņemsiet arī 50% atlaidi biļetei uz izklaides aģentūras Akcents rīkoto Rally Talsi Party, kas notiks sestdien, 21. maijā, plkst. 22.00 Sauleskalna estrādē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti