Zināmi rallijsprintu un miniralliju norises datumi 2017.gadā

 

Foto: Dace Janova

LAF | 17.novembris 2016 11:43

Vakar LAF Standartautomobiļu padome apstiprināja jaunās sezonas plānus Latvijas čempionātam rallijsprintā un Latvijas kausa izcīņai minirallijā.

Rallijsprinta čempionāta dalībnieki nākamgad sacentīsies 6 posmos. 2017.gada sezonu atklās „Rally Alūksne” 13.-14.janvārī, kas būs arī Latvijas un Igaunijas čempionātu posms rallijā un Lietuvas posms rallijsprintā.

Sportisti startēs arī otrā ziemas rallijā, Latvijas rallija čempionāta  sacensībās „Sarma” 10.-11.februārī. Pēc vairāku mēnešu atpūtas, rallijsprinta sezona tiks turpināta Talsos 19.-20.maijā kopā ar Latvijas un Lietuvas rallija čempionāta dalībniekiem.

Savukārt rallijs „Latvija”, kurš būs arī rallijsprinta posms, nākamgad būs pārcēlies uz vasaru, tā norises datumi  - 22.un 23.jūlijs vai 29.-30.jūlijs.

Rallijsprinta čempionāta dalībnieki  viesos uz Lietuvu, Mažeiķu rallijsprintu, dosies 26.augustā. Savukārt 30.septembrī jāvēl veiksme jaunu, pirmo reizi kalendārā iekļauto sacensību „Saldus” organizatoru komandai, kas uzņems arī lietuviešu rallijsprinta braucējus.

Arī minirallija kalendārā nākamgad plānotas sešas sacensības.  Pirmais minirallijs - „Madona” startēs jau janvāra beigās (28.janvāris ar rezerves datumu 4.februāris).  Minirallijs „Gulbis” sportistus uzņems Gulbenes pusē 27.maijā.

Minirallijs „Saldus” norisināsies 1.jūlijā, savukārt nākamās sacensības notiks rallija „Latvija” ietvaros. Kurzemes puses organizatori ir pieteikuši miniralliju „Karosta” 2.septembrī un 14.oktobrī ir plānots sezonas noslēdzošais minirallijs Rīgas apkārtnē.

Rallijsprinta čempionāta sacensību kalendārs 2017.gadam

Posms

Sacensības

Datums

1

Alūksne

13.-14.janvāris

2

Sarma

10.-11.februāris

3

Talsi

19-20.maijs

4

Latvija

22.-23.jūlijs (29.-30.jūlijs)

5

Mažeiķi (Lietuva)

26.augusts

6

Saldus

30.septembris

 Kausa izcīņas minirallija sacensību kalendārs 2017.gadam

Posms

Sacensības

Datums

1

Madona

28.janvāris (4.februāris)

2

Gulbis

27.maijs

3

Saldus

1.jūlijs

4

Latvija

22.-23.jūlijs (29.-30.jūlijs)

5

Karosta

2.septembris

6

Rīga

14.oktobris

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti