Minirallijs “Madona 2017” jau šīs nedēļas nogalē

 

Foto: Dace Janova

minirallijs "Madona 2017" | 24.janvāris 2017 9:27

Tāpat kā iepriekšējās sezonās, arī šogad Minirallija kausa izcīņa standarta automobiļu grupā sāksies ar sacensībām „Madona 2017”, kas notiks jau šīs nedēļas nogalē, 28.janvārī.

Lai gan galvaspilsētas apkārtnē sniega sega jau atkal ir pazudusi, Madonas pusē ziema vēl turas, ceļu segums joprojām ir sasalis un laika prognozes nedēļas nogalei sola patiešām ziemīgus laikapstākļus.

Dalībnieki varēs sacensties sekojošās ieskaites grupās – 1600, 2000, 2WD, 4WD, 4WD+, kā arī Open klasē (rallija un rallijsprinta automašīnām, kam izsniegta sporta automašīnas tehniskā pase) un Junioru kausa izcīņā.

Minirallijā “Madona 2017” plānoti pieci ātrumposmi, kuru garums būs no 2.25 km līdz 3.52 km. Kopējā sacensību distance sasniegs nepilnus 85 km, kamēr ātrumposmos būs jāaizvada 13.62 km. Plānotais trases segums – sniegs ledus un/vai sasalusi grants. Tāpat divos ātrumposmos iekļauti posmi pa asfalta segumu.

Dalībnieku pieteikšanās minirallijam notiek interneta vietnē www.4rati.lv un pieteikumi tiek pieņemti līdz 24.janvāra plkst.18:00, turpat sacensību dienā varēs sekot līdzi rezultātiem.

Minirallija centrs Madonas novada Domes ēkā darbu 28.janvārī uzsāks jau no 7 rītā. No plkst. 8:20 ir sportistiem ir paredzēta iepazīšanās ar minirallija trasi, savukārt 11:40 visas ekipāžas tiks gaidītas uz dalībnieku sapulci kinoteātrī „Vidzeme”.

„Madona 2017” starts pašā Madonas centrā, Saieta laukumā pie novada Domes ēkas.tiks dots 12:10, bet uzvarētāju apbalvošana plānota 18:20.

Minirallija kausa izcīņas kalendārā 2017. gada sezonā ir seši posmi – Madonā, Gulbenē, Saldū, kā arī Liepājas Karostā un divas sacensības Rīgā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 28

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti