Rally Liepāja noslēgs 2018.gada FIA Eiropas rallija čempionāta sezonu

 

Foto: FIAERC.com

RA Events | 29.novembris 2017 11:15

2018. gada FIA Eiropas rallija čempionāta sezona sāksies ar Azores Airlines Rallye no 22. līdz 24. martam, bet noslēgsies Latvijā, kad no 12. līdz 14. oktobrim notiks Rally Liepāja. Nākamā gada ERČ kalendārā kopā plānoti astoņi posmi – pa četriem asfalta un grunts rallijiem.

Rally Islas Canarias, kā ierasts, notiks no 3. līdz 5. maijam un šis asfalta seguma rallijs būs sezonas otrais posms. Rally Liepāja notiks par nedēļu vēlāk nekā 2017. gadā, nodrošinot, ka tā norise nepārklāsies ar FIA pasaules rallija čempionāta posmu.

Pēc veiksmīgi noorganizētā 2017. gada sezonas noslēguma, kur tieši Rally Liepāja ietvaros tika izcīnīti pieci FIA Eiropas čempionu tituli, Latvijas posms būs noslēdzošais posms arī 2018. gada sezonas kalendārā. Pilns ERČ kalendārs tiks publiskots pēc 6. decembrī Parīzē paredzētās FIA pasaules motoru sporta padomes tikšanās.

Žans-Baptiste Lejs, ERČ koordinators: “Esam priecīgi paziņot pirmās 2018. gada ERČ kalendāra aprises, un ar nepacietību gaidām iespēju izziņot arī pārējo posmu norises laiku. Sezonas atklāšana Azoru salās martā šogad izdevās lieliski, tāpēc būsim priecīgi tikpat iespaidīgā veidā sākt arī nākamo ERČ sezonu. Esam ļoti priecīgi arī par to, ka tieši ar Rally Liepāja varēsim noslēgt aizraujošo, nu jau sešdesmit sesto, ERČ sezonu!”

Raimonds Strokšs, RA Events direktors: “Sarīkot noslēdzošo Eiropas čempionāta posmu ir liels gods, un tanī pat laikā arī liela atbildība, jo izšķiroties jaunajam čempiontitula īpašniekam, katrai mazākajai niansei tiek pievērsta īpaša uzmanība. Vienlaicīgi, sarīkojot nevainojamas sacensības, tā būs lieliska iespēja Latvijas simtgades svinību laikā ļaut mūsu valsts un Liepājas pilsētas vārdam izskanēt vēl skaļāk!”

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti