Minirallijs “Gulbis” gaidīs sacensību dalībniekus 8.jūnijā

 

Foto: Publicitātes attēls

4Rati | 15.maijs 2019 11:03

Ar sacensībām “Gulbis” turpināsies 2019.gada minirallija sezona. Gulbenes pusē notiekošās sacensības gaidīs sportistus, skatītājus un līdzjutējus 8.jūnijā.

“Gulbis” pagājušajā gadā ieguva godpilno labākā minirallija titulu  Latvijas Minirallija kausa 2018. gada sezonas dalībnieku vērtējumā un organizatori neslēpj, ka arī šogad tiek cītīgi strādāts, lai sacensību finišā braucēji būtu gandarīti un izbaudījuši īstu rallija sajūtu.

Visi seši sacensību ātrumposmi norisināsies uz grants seguma ceļiem Gulbenes apkārtnē un kopējais distances garums, kas veicams sacensību režīmā, pārsniegs 20 km. Minirallija “Gulbis”sacensību vadītājs Jānis Sniedzāns stāsta, ka trase ir izveidota, izmantojot leģendārā ziemas rallija “Sarma” ātrumposmus   - gan labi zināmus, gan kādu laiku nebrauktus.

Kā jau ierasts, arī šogad minirallija centrs būs izvietots Gulbenē, Kļavu ielā 30.  8.jūnija rīta pusi dalībnieki veltīs, lai iepazītos ar trasi un pirmās ekipāžas starts plānots 13:40.  Pēc aizraujošām cīņām ātrumposmos uzvarētāji tiks sveikti apbalvošanas ceremonijā Gulbenes centrālajā skvērā 20:20.

Pieteikšanās minirallijam “Gulbis 2019” notiek interneta vietnē www.minirallijs.lv. Dalībnieki sacensībām varēs pieteikties līdz 31.maijam, bet jau šobrīd sarakstā  atrodami 40 ekipāžu pieteikumi – gan iepriekšējos gados minirallija trasē sevi pierādījuši braucēji, gan arī pavisam jauni dueti.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti