Minirallijam “Karosta 2020” pieteikušās 130 ekipāžas

 

Foto: Publicitātes attēls

Minirallijs Karaosta | 22.septembris 2020 10:13

Sestdien, 26. septembrī, Liepājā un tās apkārtnē norisināsies Latvijas kausa izcīņas minirallijā ceturtais posms “Karosta 2020”, un sacensībām pieteikušās 130 ekipāžas no visas Latvijas.

Sacensību starts tiks dots plkst.12.00. Sacensību dalībniekiem būs jāveic seši asfalta ātrumposmi – četri no tiem Karostas Industriālā Parka teritorijā un divi Rudes ciema ielās un kartinga trasē. Pēc servisa zonas tiem sekos divi noslēdzošie meistarības pārbaudījumi pa grants ceļiem Grobiņas un Pāvilostas novados.

Kopumā dalībniekiem būs jāveic astoņi ātrumposmi ar gandrīz 24 kilometru kopējo garumu.

Šogad sacensībām pieteicies dalībnieku rekordskaits – ja iepriekšējos gadus, kad notika minirallijs “Karosta” uz starta līnijas izgāja 60-80 ekipāžu, tad šogad sacensībām pieteikušās 130 ekipāžas dažādās ieskaites grupās. Šis formāts ir ieguvis lielu popularitāti, jo trase veidota tā, lai sacensībās droši var piedalīties ar ielas automašīnām. Vienlaikus sacensībās aktīvi piedalās arī Latvijā zināmi autosportisti.

Tā šogad savās mājās ar pilnpiedziņas “Subaru Impreza” automašīnu startēs arī 2018. gada Eiropas rallija čempioni junioru ieskaitē un šī brīža pasaules rallija čempionāta kopvērtējuma līderi junioru ieskaitē Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Sacensībām pieteikušies arī Latvijas čempioni rallijā Matīss Mežaks un Mārtiņš Svilis, kā arī Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers, kurš pēdējos gados aktīvi piedalās rallijkrosa sacensībās.

Minirallija “Karosta” norises vietās sestdien, 26. septembrī, gaidāmi arī satiksmes ierobežojumi.

Liepājā no plkst.11 līdz 18 satiksmes ierobežojumi gaidāmi Karostas manēžas apkārtnē – Zemgales, Burtnieku, Manēžas, Beverīnas, Līgas, Trimpus, Turaidas, Virssardzes un Imantas ielās.

Nīcas novadā no plkst. 12:00 līdz 15:40 satiksmei tiks slēgts autoceļa V1222 posms (šoseja Rudes ciema robežās), apbraukšanu organizējot pa vietējas nozīmes ceļu caur Laurciemu. Grobiņas un Pāvilostas novados no plkst. 16:00 līdz 19:40 tiks slēgts autoceļš V1192 posmā no Tāšu ezera līdz Bebes ciemam (apbraukšana pa Grobiņas-Ventspils šoseju).

Autovadītāji un gājēji aicināti ievērot organizatoru izvietotās zīmes un norobežojumus.

Ātrumposmu kartes tiks publicētas piektdienas, 25.septembra, vakarā rallija mājaslapā www.minirallijs.lv un sociālajos tīklos.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti