Minirallijam “Ropaži” pirmajā dienā piesakās jau vairāk nekā 50 ekipāžas

 

Foto: Publicitātes attēls

Minirallijs | 4.augusts 2021 11:18

Minirallijs Latvijā turpina savu uzvaras gājienu – pēc pirmajiem diviem posmiem, kuros katrā uz starta izgāja vairāk nekā 100 ekipāžas, pienācis laiks gatavoties sezonas populārākajam posmam - minirallijs “Ropaži”.

Tas norisināsies 28. augustā un sola pulcēt maksimāli iespējamo dalībnieku skaitu.

Pagājušajā gadā Ropažu novadā notiekošās sacensības pulcēja 137 ekipāžas un jau šī gada posma pirmajā reģistrācijas dienā saņemti pieteikumi no vairāk nekā 50 ekipāžām. Ņemot vērā tuvumu Rīgai, kā arī fantastiskos un līkumotos Ropažu novada ceļus, paredzams, ka dalībnieku skaits diezgan droši sasniegs maksimālo iespējamo atzīmi, kas šogad novilkta pie 130 ekipāžām. Reģistrācija minirallijam “Ropaži” ir atvērta kopš 2. augusta un to iespējams veikt http://minirallijs.lv/registracija/.

Atgādināsim, ka minirallijā var startēt jebkurš, piedaloties gan ar ielas, gan sporta automašīnu. Protams, ka vēlams ir automašīnu vismaz nedaudz sagatavot, kā arī noteikti ir jāiepazīstas ar sacensību nolikumiem un noteikumiem. 

šā gada sacensības Ropažu novadā izcēlās ne vien ar plašo dalībnieku skaitu, bet arī ļoti atraktīvām ekipāžām no pašiem Ropažiem. Skatītājus priecēja ne vien klasiskie Mitsubishi Lancer Evo, Subaru Impreza un BMW spēkrati, bet arī tādi sacensībās neredzēti auto kā VW LT furgons un ekstravagantā Fiat Multipla. Jāatzīmē, ka Ropažu novadā deklarētajiem, daļu minirallija dalības maksas sedz Ropažu novada pašvaldība.

Pirmajos divos posmos uzvaru absolūtajā un 4WD+ ieskaitēs izcīnījuši Kalvis Blūms/Ralfs Lipstoks ar Mitsubishi Lancer Evo. Ņemot vērā, ka viņi izcīnīja uzvaru arī pagājušā gada minirallijā “Ropaži”, tad viņi ir viennozīmīgi favorīti arī uz uzvaru 28. augustā. Interesanti, ka minirallijā starp dalībniekiem šajā sezonā manīti arī tādi no lielā rallija zināmi piloti kā Ainārs Igaveņš un Daņila Belokoņs. Līdz ar to jaunajiem dalībniekiem ir interesanti mērīties spēkos ar šāda kalibra sportistiem.

Plašāka informācija par miniralliju atrodama gan mājaslapā www.minirallijs.lv, gan arī sacensību seriāla sociālo tīklu profilos https://www.instagram.com/minirallijs un https://www.facebook.com/minirallijs. Minirallijs “Ropaži” tiek rīkots sadarbībā ar Ropažu novada domi un Latvijas automobiļu federāciju. Tiekamies Ropažos jau 28. augustā!

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti