Rupucs Brauc: "Kā sagatavot auto amatieru autosportam" - 1. sērija (+ VIDEO) 16

 
Rupucs speciāli iAuto | 28.aprīlis 2019 20:03

Kopā ar iAuto lietotāju "Rupucs" uzsākam videoprojektu, kurā viņš stāstīs un rādīs par to, kā viņam veicas amatieru autosporta sacensībās.

Šajos video rādīsim, kā veicas ar auto sagatavošanu, kādi lēmumi un risinājumi jāizvēlas un arī par to kā veicas sacensībās un varbūt arī, kas un kā ietekmē rezultātu. Šobrīd ir sagatavota pirmā sērija, ko arī tad laižam tautās. 

Šajā sērījā nedaudz pastāstīsim par videobloga izveides iemesliem un arī par to cik tālu ir tikts, lai pietuvotos šīgada mērķim - dalībai visās minirallija sacensībās šīgada sezonā.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 28.aprīlis 2019 20:22
3 8 Atbildēt

ASV amatieri piedalās 500 dolāru sacīkstēs, ( en.wikipedia.org/wiki/Gambler_500 ) kur auto cena ir 500 dolāri.

žēl, ka pie mums tādu nav. Ja kāds noorganizēs, es piedalīšos.

Rupucs 28.aprīlis 2019 22:36
6 3 Atbildēt

Ir folkreiss, ja nekļūdos, tad maksimālā auto cena ir 950EUR.

Tā kā droši vari pieteikties tur

laf.lv/sports/krosa-...ija/folkreiss/

viencexperc 29.aprīlis 2019 0:46
2 7 Atbildēt

ir tāds, bet tas nav gluži tas, ko es domāju, un kas ir tas Gamblers. folkreiss tas ir rallijs ar vairākiem posmiem, tur jābūt visam tam, kas rallija mašīnās - drošības karkass, piemēram. Cik saprotu, tas pat notiek kopā ar īsto ralliju.

Bet gamblers - tas ir dažu dienu bezceļu izbrauciens ( Treš -rallijs) un liels tuss priekš dalībniekiem. Un galvenais - ir atpūta, nevis uzstādīt kādu rekordu.

GTD2 29.aprīlis 2019 8:13
6 3 Atbildēt

Ai ekspertam atkal galigas auzas te drusku vari apskatiit,kas ir minirallijs. minirallijs.lv/. Viņš nenotiek kopā ar lielo ralliju,kopā notiek rallijsprints, Bet šeit dopi isi un taisiti maksimāli droši lai var braukt bez dr. karkassa

viencexperc 29.aprīlis 2019 9:24
0 7 Atbildēt

Vēl viens tēlo gudrīti.

viencexperc 29.aprīlis 2019 9:38
0 7 Atbildēt

Vēl vari ieteikt mini - formulu 1.

Es taču rakstu - NAV MUMS TĀDA.

GTD2 29.aprīlis 2019 11:05
5 1 Atbildēt

kur esi redzējis formulas uz koplietošanas ceļiem, arvien lielakaa gravii, tas ir sacensibas ar standarta automobiliem, ar kadiem var braukt pa ielu un iziet apskati, ka arii parbuve atlauta loti minimaala, arii ar folkreisuu tur nav nekada sakara

s 29.aprīlis 2019 11:01
6 2 Atbildēt

Tas jau kaut kāds bomžu saiets ar visām no tā izrietošajām sekām.

Tu pat nezini, kas ir autosports un kādēl cilvēki tajā piedalās.

Kādi rekordi, kādas sajūtas, galvenais ir patusēt un pielikt mūli. Tu no autosporta un tehniskām lietām labāk turies pa gabalu, Tev daudz labāk piestāvētu tamborēšana, vai kas tamlīdzīgs.

viencexperc 29.aprīlis 2019 17:42
2 5 Atbildēt

Pamēģināsim atrast kaut ko līdzīgu.

Cilvēks dažas reizes mēnesī, vai vēl retāk, savāc kopā kādu baru, un uzspēlē futbolu. Kopā jauki pavada laiku. Tu tādus uzskati par bomžiem, jo tie taču nav amatieri, kuri spēlē olimpiskajās spēlēs, vai, tie taču nav profesionāļi, jo nespēlē klubos. Tātad, bomži.

Cilvēks, vasarā, pludmalē, uzspēlē pludmales volejbolu. Tas ir bomzis, jo tas taču nav sportists. Viņš taču nespēlē čempionātos, kā arī nav nekāds amatieru komandas "vilki" biedrs. Tātad, bomzis.

...

Tāpēc cilvēkam, kurš pasaka, ka - "kad pagalmā savāksies bars ar cilvēkiem, kuri grib uzspēlēt futbolu, es pievienošos", vajag obligāti ielikt mīnusu, apdirst, un atsūtīt amatieru futbola līgas adresi.

..

Paskaidrojums idiņiem. Ir profesionāļi, ir amatieri un ir tādi, kuri dara kaut ko hobija pēc.

Pie mums tā arī ir. Kad sataisīs Zviedri, tad Igauņi, Lietuvieši, un atnāks pie mums, pats rakstīsi - kāds interesantu entuziastu pasākums..

s 29.aprīlis 2019 19:22
2 0 Atbildēt

Nejauc visu vienā putrā latgali.

Nevaj visu uzreiz uztvert burtiski. No taviem foto var secināt, ka vini ar tām miskastēm brīvi pārvietojas pa koplietošanas celiem un apdraud pārējos satiksmes dalībniekus. Lai gan Tev to nesaprast, jo pats brauc ar nobrauktām un vecām chaina town riepām, bet cilvēku kurš nopērk golfu un var atlauties jaunas labas riepas, sauc par mulki. Labi ar domāšanu Tu nekad neesi izcēlies, tādēl arī nepietiek pat amatieru autosportam sakasīt, toties Tev pietiek naudas internetam, lai katru dienu varētu ieplūtīt kaut ko.

Vel smieklīgi ir tas, ka Tu nepārtraukti nonāc pretrunās ar sevi. Tagad raksti - cilvēki sanāk hobijs utt, bet nu pat augstāk “noliki” to mazo drifta pasākumu. Un tikai tādēl, ka esi kaut kāds kompleksains šaurpierītis, kuram savu problēmu dēl, sāk rasties vēlme apvainot citus autovadītājus.

viencexperc 29.aprīlis 2019 19:48
0 0 Atbildēt

1) Re kā maini ādu visu laiku. Tagad jau nepatīk viena bilde, kur auto atrodas uz asfaltēta ceļa.

Nē, tādi auto pa ceļu bieži vien nedrīkst pārvietoties.Bet ir valstis, kur ir daudz noasfaltētu ceļu. Tas tikai bijušajā Padumjās savienības valstīs pat pilsētu teritorijās ir grantēti ceļi.

Bet ja runājam par konkrētu bildi ( domājams 2.) tad tā apmele vedina uz domām, ka tā ir kaut kāda autostāvvieta.

2) To mazo pasākumu noliku, jo tas tika pasniegts kā liels kruts pasākums.

3) Šo pasākumu par sportu ( ko tu uzskati) nevar nosaukt. Jo tajā pat nav uzvarētāju vai zaudējumu. Galvenais ir izbraukt un netiek fiksēts pat laiks. Vai tu domā, ka tā laiva varētu izkost ko tādu ( arī no Gambler 500)

Tāpēc, ka tas nav sports. Tā ir atpūta svaigā gaisā, tā ir fantāziju izpausme auto "būvēšanā", savu iemaņu pārbaudīšana pa bezceļiem, utt.

Un s tik un tā palieku pie tā. Ja kāds ko tādu noorganoizētu, es piedalītos. Jo tas ir labāk, nekā braukt ar jaunu golfu un sapņot par ralliju.

s 30.aprīlis 2019 13:04
0 0 Atbildēt

Es Tev atkārtoju vēlreiz, nejauc autosportu ar tusinu.

Amatieru autosports ir galvenokārt domāts tiem, kuri vēlas gūd baudu no BRAUKŠANAS, nevis auto izķēmošanas, piedzeršanās un patusēšanas. Un neviens autosports nav iedomājams, bez uzvaras, vai vismaz personīgā rekorda. Tādēl nerunā par lietām no kurām Tev nav nekādas sajēgas!

Tev šī lieta ir sveša, turklāt šaubos, vai Tu savas psihiskās nestabilitātes dēļ maz varētu piedalīties šādās sacensībās.

viencexperc 29.aprīlis 2019 17:55
0 4 Atbildēt

Man liekas, ka vaina bija skaudībā. Jo es pierakstīju bagātākās un varenākās valsts nosaukumu.

Ja es pierakstītu, ka tā dara Zviedrijā, Krievijā, vai vēl labāk, Vācijā, tādas negatīvas reakcijas nebūtu.

Bet fakts ir fakts. Auto kultūra ASV ir daudz augstākā līmenī kā Eiropā.

Lai savāktu kopā tūnētus, retro, interesantus, retus, sporta, superkārus kopā Eiropā, vajag pasākumu izplānot gadu uz priekšu. ASV, gandrīz katrā štatā ir tādas vietas un regulāri.

Losandželosā - katru sestdienu.

Vai teiksim, - kur var paņemt nomā džipu un ar to pabraukt pa speciāli aprīkotu bezceļu trasi? Vai paņemt nomā autošosejas auto un ar draugiem uzrīkot mini gonkas?

utt.

GTD2 30.aprīlis 2019 11:18
3 0 Atbildēt

ar auto sacensibaam nav tik vienoziimiigi kaa ar futbolu vai volejbolu, jo tas tomeer ir bistamiba un nevar ta dragaat kur un ar ko grib, bet kas tad Tev latvijaa nelauj iziireet sporta auto un trasi, sapulcee draugus un taisi tusinju

Yukki 29.aprīlis 2019 10:20
2 0 Atbildēt

Eee, čau, Rupucs, Tu nu gan esi noaudzis!

Bet lai izdodas gonku sezona!

Rupucs 29.aprīlis 2019 15:09
2 1 Atbildēt

Hei, Hei , Sveiks

Spēks ir bārdā !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 5

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti