LMT izaugsme turpinās - apgrozījums aug par 9 %

 

Foto: ekrānšāviņš

LMT | 21.oktobris 2016 14:02

Mobilo datu pakalpojumu attīstība, pieslēgumu skaita pieaugums un viedierīču tirdzniecība ļāvusi Latvijas Mobilajam Telefonam (LMT) turpināt spēcīgu izaugsmi 2016. gada trešajā ceturksnī.

LMT apgrozījums gada pirmajos deviņos mēnešos ir 139 miljoni eiro - par 9 % vairāk nekā pērn šajā periodā. Pieslēgumu skaits sasniedz 1 179 000. Tas ir par 39 tūkstošiem vairāk, salīdzinot ar 2015. gada septembri. Pirmajos deviņos gada mēnešos LMT rentabilitāte jeb EBITDA* augusi par 6 % jeb 2,7 miljoniem eiro, sasniedzot 46,4 miljonus eiro. Uzņēmums turpina nostiprināt savas līdera pozīcijas pakalpojumu inovācijās, kvalitātē un pieejamībā. Straujākā izaugsme vērojama datu pakalpojumu attīstībā, ļaujot kāpināt ieņēmumus šajā segmentā par 14 %, salīdzinot ar 2015. gada trešo ceturksni.

Arvien lielāku popularitāti gūst mobilā televīzija LMT Straume. Skatījumu skaits LMT Straumē gada laikā pieaudzis par 22 %. LMT Straumes veidotās olimpiādes tiešraides no Vasaras olimpiskajām spēlēm Riodežaneiro vēroja turpat 200 tūkstoši cilvēku. LMT Straume 2016. gadā saņēmusi Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes „Celmlauža balvu” par Latvijā inovatīvas mediju platformas attīstību tiešraides satura izplatīšanai.

"Viedās tehnoloģijas ļauj nodrošināt attīstības izrāvienu un jaunas iespējas Latvijas tautsaimniecībai. Jau tagad arvien vairāk mūsu klientu veiksmīgi pielieto dažādus mobilos risinājumus, lai uzlabotu konkurētspēju un savu ikdienu. Tiek ieviesti jauni viedo pilsētu, viedās uzņēmumu pārvaldības un klientu apkalpošanas risinājumi, kā arī turpina augt viedpalīgu izmantošana sadzīvē. LMT turpina investēt sakaru tīkla un pakalpojumu attīstībā, lai veicinātu Latvijas konkurētspēju globālajā tirgū,” norāda Juris Binde, LMT prezidents.

LMT ir pēc klientu skaita, apgrozījuma un tīkla pārklājuma lielākais mobilo sakaru operators Latvijā. Kā inovāciju līderis LMT klientiem piedāvā pilna spektra, augstas kvalitātes telekomunikāciju pakalpojumus – balss sakarus, ātrgaitas mobilo datu pārraidi, mobilo televīziju LMT Straume, kā arī mobilajā platformā balstītus fiksētos balss sakarus un datu pārraidi. LMT ir vienīgais no Latvijas telekomunikāciju nozares uzņēmumiem, kas iekļauts Eiropas vērtīgāko telekomunikāciju uzņēmumu topā 2016. gadā, un tā zīmola vērtība izteikta 86 miljonos ASV dolāru**.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti