"Draugiem Group" uzņēmums "Printful" maina kompānijas reģistrācijas adresi un iegādājas domēnu par 100 000 USD

 

Printful.com Foto: Ekrānšāviņš

Nozare.lv | 27.janvāris 2017 10:30

"Draugiem Group" uzņēmums "Printful" veicis virkni pasākumu - uzņēmuma nosaukums no "Idea Bits LLC." mainīts uz "Printful Inc.", uzņēmums pārreģistrēts Delavēras štatā un par 100 000 ASV dolāru iegādāta interneta adrese "printful.com līdzšinējās "theprintful.com" vietā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

"Izmaiņu mērķis ir parūpēties par "Printful" zīmola attīstību. Uzņēmējdarbības formas maiņa un pārreģistrēšana Delavērā atvieglos potenciālo investoru piesaisti "Printful", pateicoties īpašniekiem labvēlīgajai štata likumdošanai," izmaiņas komentēja "Printful" vadītājs Dāvis Siksnāns.

Šobrīd turpinās darbi pārejai uz jauno interneta domēnu "printful.com", veicot izmaiņas sistēmās un informējot klientus.

"Kādam tas var šķist sīkums, bet interneta biznesā ir ārkārtīgi svarīgi, lai tavs zīmols ir vienkārši atrodams. Ja reiz mūsu kompānijas nosaukums ir "Printful", tad tādai ir jābūt arī interneta adresei. Līdzīgas investīcijas savulaik veikuši tādi uzņēmumi kā "Facebook", "Apple" un citi lieli nozares spēlētāji," lēmumu par jaunā domēna iegādi skaidroja Siksnāns, piebilstot, ka "Printful" zīmols jau no kompānijas pirmsākumiem ir reģistrēta preču zīme.

Izmaiņu kopējās izmaksas ir 110 000 ASV dolāru (102 377 eiro), no tām 100 000 dolārus veido interneta adreses "printful.com" iegāde, bet atlikušos 10 000 dolārus - dažādi administratīvie izdevumi.

"Printful" ir drukas ārpakalpojumu uzņēmums, kas nodrošina iespēju interneta veikaliem piedāvāt savus drukas produktus, neinvestējot ražošanas iekārtās. "Printful" piedāvā integrācijas pakalpojumus ar tādām pasaulē zināmām e-komercijas platformām kā "Shopify", "WooCommerce", "Storenvy" un citām.

"Printful" apgrozījums 2015.gadā bija 8 746 186 ASV dolāri (7 800 723 eiro), tādējādi padarot to par lielāko un straujāk augošo uzņēmumu "Draugiem Group".

Maltā reģistrētajā "Draugiem Group" iekļauti 15 dažādi uzņēmumi, kuros strādā vairāk nekā 250 darbinieki, no kuriem 100 nodarbināti ASV ražotnē "Printful". 2015.gadā "Draugiem Group" apgrozīja 22 855 193 eiro un tika gūta 2 355 376 eiro peļņa. Savukārt 2016.gada apgrozījums vēl nav apkopots.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 24

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti