“Tele2” audzē pārdoto viedpalīgu apjomus, piedāvās vēl plašāku klāstu

 

Foto: Publicitātes attēls

Tele 2 | 6.septembris 2017 12:38

Vadošais mobilo sakaru operators “Tele2” turpina audzēt pārdoto viedpalīgu apjomus un, ņemot vērā augošo pieprasījumu, papildinājis klāstu ar jauniem viedpalīgiem - Lemon California Roll ūdensizturīgo skandu, Microsoft XBOX One S 1TB spēļu konsoli, kā arī HTC Vive virtuālo briļļu risinājumu.

Kopumā, lai arī pats viedpalīgu segments vēl ir salīdzinoši jauns un to ietekmē sezonalitāte, pie “Tele2” iegādāto viedierīču apjoms pēdējo mēnešu laikā pieaudzis vidēji par 45%, salīdzinot ar gada sākumu.

“Pieprasījums pēc viedierīcēm pieaug, tāpēc turpinām paplašināt to piedāvājumu, no tirgus piedāvājuma izvēloties labākās un saviem klientiem piemērotākās ierīces. Šobrīd populārākie viedpalīgi, pateicoties savai funkcionalitātei un plašajai izvēlei dažādās cenu kategorijās, ir dažādi pulksteņi, tāpēc regulāri paplašinām to klāstu ar jaunākajiem modeļiem. Pieaug arī pieprasījums pēc dažādiem drošības risinājumiem, piemēram, kamerām, un brīvā laika pavadīšanas viedpalīgiem, piemēram, Deeper Solar Pro+ makšķerniekiem zivju meklēšanai. Turklāt arvien vairāk mūsu klientu izvēlas viedpalīgu iegādāties nomaksā. Tas nozīmē, ka Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk izmanto dažādu inovāciju iespējas savā ikdienā,” skaidro Dace Škrabe, “Tele2” Mazumtirdzniecības departamenta direktore.

Patīkamākai mūzikas baudīšanai “Tele2” viedpalīgu klāstā iekļāvis Lemon California Roll daudzfunkcionālo skandu, kas savā segmentā izceļas ar daudzām inovācijām. Tā ir trieciendroša, ūdensizturīga, ar saules paneļu uzlādi, mūziku var klausīties no 3 viedtālruņiem līdz pat 15 stundām, turklāt to var vadīt ar balsi.

Savukārt video spēļu cienītājus iepriecinās “Tele2” piedāvātā Microsoft XBOX One S 1TB white spēļu konsole, kas ir viena no progresīvākajām spēļu konsolēm tirgū, jo ļauj ne tikai spēlēt augstas izšķirtspējas video spēles, bet arī skatīties 4K izšķirtspējas video no tādiem avotiem kā Netflix un Amazon un 4G filmas, izmantojot Ultra Blu-ray lasītāju. Tāpat šo konsoli var izmantot arī, lai skatītos Youtube video un klausītos mūziku Spotify.

HTC Vive ir šobrīd viens no inovatīvākajiem virtuālās realitātes briļļu risinājumiem tehnoloģiju tirgū. Iekārta ļauj padarīt gandrīz jebkuru telpu par virtuālās realitātes vidi, turklāt tā ir apveltīta ar augstas izšķirtspējas grafiku, kas pārsteigs pat pieredzējušus viedo briļļu lietotājus un virtuālās realitātes mīļotājus.

Savukārt populāro viedpulksteņu kategoriju papildinājis Tom Tom Spark 3 Cardio – ūdensizturīgs (līdz 40m) sporta pulkstenis, kas ļauj sekot līdz ikdienas gaitām gan darbā, gan aktīvi atpūšoties. Pulkstenis atpazīst šādus sporta veidus: skriešanu, riteņbraukšanu, peldēšanu, sporta zāles nodarbības u.c. aktivitātes, un ar tā palīdzību var sekot līdzi savam pulsam, ātrumam, ilgumam, ritmam, distancei, kā arī sadedzinātajām kalorijām.

“Tele2” viedpalīgu segmentā piedāvā jaunākos viedpulksteņus, kameras, kā arī ierīces izklaidei un sportam no tādiem ražotājiem kā Apple, Deeper, Fitbit, HTC, Huawei, Samsung, Segway, Sony, Tom Tom, Vimtag un ZGPAX. Plašākais viedpalīgu klāsts pieejams lielākajos “Tele2” centros un interneta veikalā. Ierīces ir iespējams iegādāties gan uzreiz, gan arī nomaksā, turklāt interneta veikalā iegādāto viedpalīgu kurjers piegādās uz mājām nākamās dienas laikā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti