Samsung radījis interaktīvu digitālo tāfeli Flip, kas mainīs sapulču darbu (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 8.februāris 2018 13:31

– Samsung radījis interaktīvu digitālo tāfeli Flip, kas jau tagad sniedz ieskatu tajā, kā izskatīsies nākotnes darba vieta.

Pateicoties iespējai tāfeli sinhronizēt ar citām ierīcēm, sapulcēs iespējams veicināt digitālo sadarbību, tāpat uz tās iespējams veikt uzskatāmas piezīmes, kā arī visu piefiksēto saglabāt, lai nākamajā reizē varētu atgriezties pie iesāktā.

Samsung Flip, salīdzinot ar papīra un baltajām tāfelēm, ir solis uz priekšu – tā vairo iespējas īstenot radošas idejas, neliekot atteikties no ierastās rakstīšanas ar roku. Taču atšķirībā no priekštečiem Samsung Flip sniedz iespēju ne tikai ērti dalīties ar informāciju, bet arī to pārvietot, meklēt un veikt uz tās piezīmes. Tāpat saturu uz tāfeles var veidot vairāki lietotāji vienlaikus. Intuitīvā tāfeles displeja saskarne radīta, lai vienkāršotu tāfeles lietošanu un ikviens to varētu izmantot darba procesā. Turklāt tāfeles pārvietojamais statīvs uz riteņiem ļauj padarīt jebkuru telpu piemērotu sapulcēm, tādējādi sniedzot papildu iespējas šaurākās telpās strādājošiem uzņēmumiem.

Produktīva un interaktīva sadarbība

Pateicoties tam, ka Samsung Flip vienlaikus var lietot vairāki cilvēki, sapulcē visi dalībnieki un viņu idejas tiks sadzirdētas. Pievienot saturu vai veikt piezīmes ar pirkstiem vai divpusēju pildspalvu tieši uz ekrāna vienlaikus var pat četri cilvēki. Katrs lietotājs var pielāgot savu rakstīšanas stilu, izmēru un krāsu, un katra piezīme būs viegli un skaidri saskatāma, pateicoties augstajai UHD izšķirtspējai.

Plašākai interakcijai Samsung Flip iespējams savienot ar citām ierīcēm, izmantojot bezvadu savienojumu, USB, PC un mobilās pieslēgvietas. Ekrāna pārraides funkcija bez pārrāvumiem vai vizuālās kvalitātes zaudēšanas ļauj attēlot uz tāfeles redzamo saturu tajās ierīcēs, kas pie tās ir pieslēgtas – datoros, viedtālruņos un planšetdatoros. Savukārt, lai ērti dalītos ar savām idejām, no pieslēgtajām ierīcēm iespējams pārnest saturu arī uz Flip ekrānu.

Pielāgota un ērta izmantošana

Lai darbotos uz ekrāna, nav nepieciešamas īpašas pildspalvas, un visu uzrakstīto var viegli nodzēst ar plaukstu. Flip lietotājiem rakstīšanai pieejamas 20 lapas un, lai ērti nokļūtu pie nepieciešamā satura, tāfelē iestrādāta meklēšanas funkcija. Tas ļauj nezaudēt laiku, pārmeklējot vairākas rindiņas vai pat lapas, lai atrastu interesējošo faktu.

Katrs Flip ekrāns ir pagriežams un to atbilstoši sapulces vajadzībām vai telpas izmēriem var novietot horizontālā vai vertikālā stāvoklī. Maināmais statīva augstums tāfeli ļauj noregulēt tā, lai tā būtu ērta lietošanai. Ja sapulču telpu nepieciešams iekārot pēc noteiktiem parametriem, Flip tāfeli ar saderīgu sienas stiprinājumu var pielikt pie sienas.

Ērts un drošs noslēgums

Sapulcei beidzoties, Samsung Flip saglabā visu uz tās fiksēto saturu centrālā datubāzē, tādējādi atbrīvojoties no vajadzības veikt personīgas piezīmes vai transkripcijas. Pilnīgi droša aizsardzības sistēma ar paroli aizsargā sapulču materiālus un nodrošina to, ka tikai pilnvaroti lietotāji var piekļūt informācijai. Pēc pieteikšanās sistēmā sapulču vadītāji un dalībnieki var lejuplādēt un kopīgot uz Flip tāfeles radīto saturu ar e-pasta palīdzību vai izdrukāt to. Lietotāji sapulču pierakstus var saglabāt arī USB atmiņā vai citos ārējos datu nesējos.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti