LG IFA izstādē nāk klajā ar inovatīviem sadzīves tehnikas jaunumiem (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 4.septembris 2018 15:06

LG Electronics (LG) izstādē IFA 2018 prezentējis inovatīvos sadzīves tehnikas jaunu-mus, kas būs pieejami Eiropas tirgos.

Jaunās inovatīvās iekārtas - SIGNATURE KITCHEN SUITE, LG SIGNATURE ultra-premium produktu līnija, Styler apģērbu kopšanas sistēma un jaunais ledusskapis ar apakšā novietotu saldētavu ir radītas, lai modernizētu un piedāvātu patērētājiem dažādus inovatīvus risinājumus mājsaimniecības papildināšanai.  

SIGNATURE KITCHEN SUITE ir īpaši Eiropas tirgum radīts luksusa iebūvētās sadzīves tehnikas zīmols, kas paredzēts eiropiešu kulinārijas dzīvesveida īpašo prasību un vajadzību apmierināšanai. Šīs iekārtas ir radītas tā, lai nevainojami iekļautos jau esošajā virtuves iekārtojumā, radot izsmalcinātu kulinārijas vidi, kas spēj darboties gan ar īpaši radītām, gan standarta virtuves iekārtām. Pilnā iekārtu paketē ietverta cepeškrāsns, indukcijas plīts virsma, ledusskapis, trauku mazgājamā mašīna, vīna skapis un espresso kafijas aparāts. SIGNATURE KITCHEN SUITE debija paredzēta šī gada laikā Itālijā.

LG izstādē IFA 2018 prezentēja arī LG SIGNATURE ultra-premium produktu līniju, kas sastāv no vīna skapja, žāvētāja un ledusskapja ar apakšā novietotu saldētavu. Ekskluzīvais LG SIGNATURE vīna skapis ar savu eleganto metāla korpusu spēj uzglabāt 65 pudeles un tam ir vairākas inovatīvas funkcijas, tostarp Multi Temperature Control, kas rada ideālus uzglabāšanas apstākļus dažādiem vīna veidiem. Vīna skapja atvilktnes ar Automatic Lift funkciju, nodrošina vieglu piekļuvi tajā uzglabātajam vīnam ar vienkāršu pogas spiedienu.

LG SIGNATURE līnijai šogad pirmo reizi pievienosies arī augstas kvalitātes apģērbu žāvētājs. Žāvētājs ar desmit kilogramu ielādi spēj noteikt tajā esošo apģērbu daudzumu un pielāgot uzstādījumus bez lietotāja palīdzības. Ātrās žāvēšanas funkciju papildina modernā Condenser Automatic Cleansing sistēma, kas izmanto plūstošu ūdeni, lai likvidētu apģērbu pūku uzkrāšanos, ļaujot žāvētājam nepārtraukti darboties ar maksimālu efektivitāti.

Jaunais LG SIGNATURE ledusskapis ar apakšā novietotu saldētavu lepojas ar vairākām modernām funkcijām, tostarp ar uzlaboto Auto Door Open funkciju, kas uztver cilvēka tuvošanos un automātiski atver durvis divreiz plašāk nekā iepriekš, kas nodrošina ērtu piekļuvi brīžos, kad rokas ir aizņemtas ar produktiem. Jaunais ledusskapis ar apakšā novietotu saldētavu starp konkurentiem izceļas ar tirgū vadošu energoefektivitāti, kā arī izturību un plašu ērtību uzlabojošu funkciju klāstu. Kā arī inovatīvais ledusskapis patērē par 40% mazāk enerģijas, nekā modeļi ar A+++ enerģijas reitingu.

Izstādē IFA 2018 prezentēta arī LG revolucionārā Styler apģērbu kopšanas sistēma. Jaunie Styler modeļi ar TrueSteam™ turpina nodrošināt tīru un higiēnisku apģērbu, apģērbos likvidējot vairāk nekā 99,9% mikrobu un baktēriju*. Kustīgais pakarināmais burtiski izkrata krunkas un nepatīkamas smakas no apģērba, bet Pants Crease Care funkcija likvidē bikšu krunkas un saglabā to nevainojamu izskatu ar izteiktu locījuma līniju. Savukārt, pateicoties Gentle Dry funkcijai, Styler smalkus apģērba gabalus izžāvē ātrāk un maigāk.

* Lielbritānijas Alerģiju fonds apstiprina, ka TrueSteam™ ir vairāk nekā 99,9% efektīvs alergēnu un baktēriju likvidēšanā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti