LG prezentē nēsajamā robota Cloi atjauninātu versiju

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 11.janvāris 2019 9:22

LG Electronics (LG) izstādē CES 2019 prezentē nēsājamā robota CLOi SuitBot atjauni-nātu versiju, kā arī vairākus uzlabotus pakalpojumu sniegšanas robotus, kas tuvojas no-nākšanai tirgū.

Nēsājamais robots CLOi SuitBot nodrošina atbalstu ķermeņa apakšdaļai, lai samazinātu slodzi celšanās un liekšanās brīdī, bet uzlabotie CLOi pakalpojumu sniegšanas roboti – PorterBot, ServeBot un CartBot – demonstrēs savas krietni progresīvākās iespējas, kas pieejamas, pateicoties LG nepārtrauktajai mākslīgā intelekta un robotikas zināšanu attīstīšanai.

Atjauninātais CLOi SuitBot, kas pirmo reizi tika prezentēts pērn rudenī Berlīnē, atbalsta vidukli un pastiprina lietotāja paša muskuļu spēku, lai samazinātu traumu gūšanas risku un nogurumu, kad tiek veikti tādi fiziski nogurdinoši darbi kā smagu priekšmetu celšana un nolikšana. SuitBot palielina lietotāja elastību, nodrošinot vidukļa 50 grādu pagarināšanu un 90 grādu fleksiju, un šī iespēja tiek aktivizēta, kad nēsātājs saliecas 65 grādu leņķī, bet deaktivizēta, nostājoties stāvus. Nēsājamais robots ar vienu uzlādes reizi darbojas četras stundas un spēj uzlādēties vien stundas laikā.

PorterBot, ServeBot un CartBot, ar kuriem sabiedrība pirmo reizi tika iepazīstināta izstādē CES 2018, radīti tādām vidēm kā lidostas, viesnīcas, lielveikali un tirdzniecības centri, lai palīdzētu klientiem, transportētu bagāžu, piegādātu ēdienus un nestu iepirkumus. Jaunie LG CLOi pakalpojumu sniegšanas roboti ir atjaunināti ar krietni progresīvāku autonomās navigācijas sistēmu, kā arī ar uzlabotu savienojamību, lai nodrošinātu komunikāciju ar tādiem mehānismiem kā lifti un automātiskās durvis. Lietojot mākslīgā intelekta tehnoloģiju, LG CLOi roboti analizē klientu izmantošanas ieradumus, lai pastāvīgi mācītos un uzlabotu veiktspēju. LG CLOi roboti, kas aprīkoti ar skārienjūtīgiem ekrāniem un balss atpazīšanas tehnoloģiju, lai veicinātu dabisku mijiedarbību ar klientiem, spēj veikt krietni sarežģītākus uzdevumus, tostarp atbildēt uz jautājumiem un apstrādāt maksājumus. Šie inteliģentie roboti ir radīti, lai darbotos neatkarīgi, kas ietver spēju zemas atlikušās enerģijas apstākļos atrast uzlādes staciju, pēc pilnīgas uzlādes atgriešanos pie darba un ikdienas pašdiagnostikas veikšanu, un automātisku ziņošanu.

"Progress, ko uzrāda viss mūsu robotu piedāvājums, norāda uz mūsu apņemšanos ļoti tuvā nākotnē pasaulei nodrošināt robotikas risinājumu," skaidro LG robotikas biznesa vecākais viceprezidents Ro Dziņseo (Roh Jin-seo). "Pateicoties spējai analizēt un izprast apkārtējo vidi, LG CLOi pakalpojumu sniegšanas roboti ir būtiska automatizācijas un mākslīgā intelekta izpētes un izstrādes investīciju kulminācija."

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti