Samsung prezentē trīs jaunas valkājamās ierīces līdzsvarotai un savienotai dzīvei

 

Galaxy Watch Active

Samsung | 24.februāris 2019 5:04

Galaxy valkājamo ierīču līnija papildināta ar Galaxy Watch Active, Galaxy Fit un Galaxy Buds – elegantām un modernām ierīcēm, kas vienkāršo ikdienas labsajūtas un fitnesa pārvaldīšanu.

Galaxy valkājamo ierīču līnija papildināta ar trīs jaunām ierīcēm - Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e un Galaxy Buds - viedpulksteni, aktivitāšu pārvaldītāju un bezvadu austiņām. Jaunās ierīces būs lielisks palīgs visiem, kas meklē dzīvē līdzsvaru un papildu motivāciju, padarot izvirzīto mērķu sasniegšanu ērtāku un prieka pilnāku.

“Pieņemot ikdienas dzīves lēmumus, cilvēki arvien biežāk savas dzīves centrā izvirza vispārējo labsajūtu un labklājību, tāpēc nereti meklē valkājamās ierīces, kas atvieglo aktīva un veselīga dzīvesveida pārvaldību. Mēs esam priecīgi prezentēt jauno valkājamo ierīču līniju, kas nevainojami iekļaujas katra cilvēka dzīvē un palīdz ikvienam atrast vispiemērotāko ceļu uz labāku veselību un laimīgāku dzīvi,” saka Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs.

Galaxy Watch Active: Stils apvienojumā ar sportiskumu

Viedais un glītais Galaxy Watch Active, derēs cilvēkiem, kuriem vienlīdz svarīga ir gan veselīga dzīvesveida uzturēšana, gan ierīces. Viedpulksteņa jaunais sportiskais dizains piedāvā izvēlēties ekrānu un pieskaņot siksniņu dažādās krāsās, lai tas atbilstu katra valkātāja unikālajam stilam.

Galaxy Watch Active apvienots labākais Galaxy sērijas mantojums, kā arī uzlabotas fitnesa un ikdienas labsajūtas mērīšanas iespējas. Stresa pārvaldība kļuvusi vieglāka, jo elpošanas vingrinājumus līdzsvara atgūšanai tagad iespējams uzsākt, izmantojot speciālu stresa logrīku. Tāpat ierīce pati automātiski nosaka, kad tās valkātājs skrien, brauc ar velosipēdu, izmanto trenažierus, vai sāk dinamisku vingrojumu kompleksu. Papildus manuāli iespējams pievienot vairāk nekā 39 aktivitātes, noteikt katras aktivitātes dienas mērķus un mērīt progresu. 

Galaxy Fit un Galaxy Fit e: Ikdienas fitness ikvienam

Galaxy Fit un Galaxy Fit e atbalsta aktīvu dzīvesveidu, un ir piemērots gan fitnesa entuziastiem, gan atlētiem. Tie nodrošina vieglu un intuitīvu aktivitāšu uzskaiti un palīdz sasniegt izvirzītos treniņa mērķus. Līdzīgi kā Galaxy Watch Active – tie automātiski nosaka galvenās ierīces valkātāja fiziskās aktivitātes, savukārt Samsung Health lietotnē papildus iespējams atzīmēt vairāk nekā 90 dažādas aktivitātes, kuras Galaxy Fit un Galaxy Fit e automātiski reģistrēs.

Uzlabotā miega analīze un viedā stresa pārvaldība seko līdzi cilvēka pašsajūtai jebkurā diennakts laikā. Abas ierīces ir līdz 5 ATM (atmosfērām) ūdens izturīgas, tādēļ tās var ņemt līdzi gan dušā, gan baseinā.

Galaxy Buds: Austiņas – aktīva dzīvesveida sabiedrotais

Bezvadu austiņas Galaxy Buds ir vispiemērotākās tiem, kuri vēlas būt nepārtrauktā kustībā. Sadarbībā ar AKG radītas austiņas ar augstas kvalitātes skanējumu, bet uzlabotā apkārtējās vides skaņas uztvere ļauj skaidri saklausīt apkārt notiekošo.

Izmantojot Bluetooth savienojumu, mūzikas straumēšana bezvadu tīklā iespējama līdz pat sešām stundām, bet zvanīšana līdz piecām stundām. Kompaktais futrālis uztur uzlādi līdz pat septiņām stundām un nodrošina Galaxy Buds 1,7 stundu darbu ar 15 minūšu ātru uzlādi. Pateicoties jaunākā Samsung viedtālruņa Galaxy S10 spējai veikt bezvadu uzlādi un kopīgot jaudu starp dažādām ierīcēm, ātra austiņu uzlāde iespējama arī atrodoties kustībā.

Galaxy Watch Active, Melns

Galaxy Watch Active, Fit, Buds

Galaxy Watch Active, Sudraba

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti