“Biļešu paradīze” izstrādājusi Digitālā Covid-19 sertifikāta verifikācijas risinājumu publiskiem pasākumiem 1

 

Foto: Pexels.com

Daiga Zimele | 17.jūnijs 2021 7:37

Šovasar, pielāgojoties esošajai situācijai kultūras nozarē, Latvijas vadošais biļešu tirdzniecības uzņēmums “Biļešu paradīze” izstrādājis risinājumu, kas ļauj ar biļešu kontroles skeneriem pārbaudīt jeb verificēt Digitālo Covid-19 sertifikātu.

Risinājums būtiski atvieglos un paātrinās ieejas biļešu un sertifikātu kontroli publiskos pasākumos. Pirmo reizi tas tika izmantots 11. jūnijā Dzintaru koncertzālē, kur pilotprojekta ietvaros uzstājās Latvijas Radio bigbends, Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris, Intars Busulis un “Abonementa orķestris”.

Kopš valdības lēmuma no 15. jūnija pamazām atsākt publiskos pasākumus Latvijā, kultūras nozarē ir atsākusies aktīva rosība. Jau šobrīd uzsākta vairāk nekā 100 jaunu pasākumu biļešu tirdzniecība, un to skaits turpina pieaugt ik stundu. Jaunais “Biļešu paradīzes” digitālais risinājums spēj operatīvi nolasīt QR kodus, kurus lietotāji būs ieguvuši Nacionālā veselības dienesta (NVD) vietnē covid19sertifikats.lv, un konstatēt, vai sertifikāts ir derīgs, kā arī pārliecināties par tā autentiskumu pie ieejas pasākumos.

“Lai kultūras nozare izkļūtu no Covid-19 krīzes, mums ir jāspēj pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Mērķtiecīgi izmantojot modernās tehnoloģijas, mēs radām iespēju pasākumu rīkotājiem droši pārbaudīt sertifikātus biļešu kontroles skeneros - iekārtās, kas tiem jau labi pazīstamas. Tas ļauj ar vienu sistēmu un vienu iekārtu veikt pilnu ieejas kontroles ciklu. Esam gandarīti par rezultatīvo sadarbību ar Vakcinācijas biroja vadību, speciālistiem un Nacionālā veselības dienesta piesaistītajiem sertifikāta izstrādātājiem un ceram, ka jaunie risinājumi un drošības ievērošana ļaus aizvadīt kultūras notikumiem bagātu vasaru,” komentē “Biļešu paradīze” valdes priekšsēdētājs Jānis Ķuzulis.

Digitālā Covid-19 sertifikāta verifikācijas risinājumu “Biļešu paradīze” izstrādājusi saviem spēkiem un par paša uzņēmuma līdzekļiem. Turklāt šis nav pirmais īpaši jaunajai realitātei pielāgotais tehnoloģiju risinājums – pērnvasar biļešu tirdzniecības uzņēmums izstrādājis biļešu personalizācijas sistēmu, kas nozarē tiek veiksmīgi pielietota joprojām.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 18.jūnijs 2021 8:52
4 2 Atbildēt

Antivakseri atkal jūtas piesmieti.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti