LG progresīvākā automobiļu informācijas un izklaides sistēma iekļauta jaunā luksusa elektriskajā sedanā 3

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 23.janvāris 2022 10:50

LG Electronics (LG) jaunākā premium klases automobiļu informācijas un izklaides (IVI) sistēma būs kā centrālais elements 2022. gada Mercedes-Benz EQS EV sedanā – uzņēmuma izstrādātais displejs iestrādāts displeja panelī MBUX Hyperscreen, kas stiepjas no vienām mašīnas durvīm līdz otrām.

Ar unikālo interjera konceptu un revolucionāru cilvēka un mašīnas interfeisu Mercedes-Benz AG pirmais luksusa elektriskais automobilis norāda uz futūristiskām tendencēm elektroautomobiļu dizainā un aizraujošu vīziju nākotnes mobilitātei.

MBUX Hyperscreen, ko Mercedes-Benz AG pirmo reizi prezentēja izstādē CES 2021, sastāv no trīs ekrāniem, tostarp LCD displeja, ICD (instrumentu paneļa displejs) un diviem OLED displejiem, CID (centrālais informācijas displejs) un CDD (displejs iepretim pasažierim), un tie pārklāti ar līmētu stiklu, radot viena nepārtraukta displeja izskatu. Progresīvas plastmasas OLED (P-OLED) displeju tehnoloģijas izmantošana nodrošina iespēju Mercedes-Benz EQS EV informācijas un izklaides sistēmai radīt skaidrus un asus attēlus un tekstu, bet plānie rāmji bez fiziskām pogām nozīmē, ka pasažieri iegūst intuitīvu skārienjutīgu interfeisu ar izsmalcinātu taktilu lietotāju pieredzi (UX), kas ir viegli apgūstama.

LG IVI sistēma tikusi īpaši izstrādāta, lai atbilstu Mercedes-Benz AG vajadzībām ar izliektu, panorāmas formas faktoru, ko pieprasa šis elegantais sedans. LG Ražošanas inženierijas izpētes institūts, kura uzdevums ir sniegt uzņēmumam zināšanas par aprīkojuma un materiālu komponentēm, kā arī progresīvām ražošanas tehnikām, izstrādāja pamata tehnoloģijas, kas īstenotas šajā displejā: izliekta stikla veidošana, virsmas apstrāde un izliekta ekrāna līmēšana.

Cieši sadarbojoties, LG un Mercedes-Benz AG inženieri paceļ jaunā līmenī tādus automobiļu displejus kā instrumentu paneļi un navigācijas sistēmu ekrāni, sniedzot autovadītājiem un pasažieriem lielākas ērtības un kontroli pār savu pieredzi uz ceļa. Vizuāli pievilcīgā IVI sistēma Mercedes-Benz EQS EV sedanā paaugstina latiņu ne tikai attiecībā uz vieglu lietošanu, bet arī drošību, sniedzot jaunas tehnoloģijas, kas krietni pārsniedz minimālos standartus sadursmju novēršanas ziņā.

“Ir pagodinājums un privilēģija strādāt tik ciešā sadarbībā ar tādu uzticamu partneri kā Mercedes-Benz AG,” norāda LG Vehicle component Solutions Company prezidents Euns Sekhjuns. “Tas, ka Mercedes-Benz AG pērn mūs atzina par vērtīgu automobiļu displeju piegādātāju, sniedz mums milzu lepnumu, apzinoties, ka šī partnerība uzrāda lieliskus rezultātus.”

Kā inovatīvs partneris nākotnes mobilitātei, LG Vehicle component Solutions Company sadarbojas ar tēdiem globāliem autoražotājiem kā Mercedes-Benz AG, lai kļūtu par vadošu savienojamības, informācijas un izklaides sistēmu, kā arī ADAS risinājumu izstrādātāju, sniedzot dažādotu pieredzi, kas gūta automobiļa salonā. LG apņēmies dažādot savu produktu portfeli, lai vēl vairāk stiprinātu savas iespējas, veicot citu uzņēmumu pārņemšanu, tostarp iegādājoties automobiļu apgaismojuma un priekšējo gaismu sistēmu ražotāju ZKW Group un kiberdrošības uzņēmumu Cybellum, kā arī izveidojot kopuzņēmumu LG-Magna e-Powertrain.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jo 24.janvāris 2022 14:07
2 0 Atbildēt

Jau atverot durvis, tūlīt tiks paziņots, lūdzu pievienojiet uzlādes kabeli...

gunbox 24.janvāris 2022 9:57
2 1 Atbildēt

Tikai MB spēj uztaisīt kaut ko futūristiskāku kamēr daži nevar izkāpt no 20 gadus veciem dizainiem. Pat varētu teikt, ka MB diktē auto dizainu attīstību paceļot savu latiņu virs tā, ko citi neuzdrošinās ... nerunājot nemaz par tehnoloģijām.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti