Investējot 100 tūkst. eiro, Draugiem Group rada unikāla koncepta piedzīvojumu spēli 10

 

Foto: Publicitātes attēls

Draugiem Group | 21.februāris 2019 10:38

Pašmāju tehnoloģiju uzņēmums Draugiem Group, investējot 100 tūkst. eiro, radījis unikāla koncepta piedzīvojumu brauciena spēli Roadgames. Pirmā spēle, kurai reģistrācija jau sākusies, notiks 11. maijā Latvijā, iekļaujot septiņus dažādu veidu atjautības/izaicinājuma uzdevumus un 500 objektus Vidzemē. Ieguldot vēl 350 tūkst. eiro, spēli iecerēts virzīt arī globālajam tirgum.

Roadgames ir plaša mēroga ģeolokācijas spēle komandām reālā vidē un lietotnē. Tās koncepta pamatā ir trīs daļas – iespēja ikvienam iesaistīties spēles satura radīšanā,  lietotne ar ģeolokācijas uzdevumiem un pārsteiguma pasākums dalībniekiem spēles noslēgumā. Spēles mērķis – dot cilvēkiem iespēju būt aktīviem ārpus mājas, sajust piedzīvojumu garšu un parādīt, ka mums apkārt ir daudz neizzinātu vietu.

“15 gadus mūsu veidotā spēle bijusi ikgadējs saliedēšanās pasākums kolēģiem, septiņus gadus klientiem un trīs – Draugiem.lv lietotājiem. Tikai pirms gada nolēmām to piedāvāt ne tikai Latvijā, bet arī citviet pasaulē. Pašiem ceļojot, vienmēr bijis azarts atrast un apmeklēt vietas, kuras ceļvedī nav minētas vai par kurām zina pastāstīt tikai vietējie. Lai Roadgames kļūtu par neaizmirstamu piedzīvojumu ikvienam, esam pilnveidojuši spēli ne tikai tehnoloģiski, bet arī saturiski,“ stāsta Roadgames vadītāja Liene Grenevica, aicinot ne tikai reģistrēties spēlei, bet arī izveidot savu spēles punktu http://www.roadgames.lv/lv/user-content.

Veidojot Roadgames saturu, iekļauti uzdevumi fizisko un prāta spēju pārbaudīšanai, kā arī jautrai laika pavadīšanai, iepazīstot Latviju un nokļūstot vietās, kurās iepriekš nav būts. Uzdevumi ir dažādu veidu un grūtības pakāpes – lietotnes kartē atzīmēto dārgumu vākšana, izskrienot konkrēto maršrutu noteiktā laikā; dabas, mākslas, arhitektūras un citu objektu atpazīšana reālajā vidē pēc dotās fototogrāfijas; kartē slēpto punktu meklēšana, nokļūstot noteiktā rādiusā un sekojot procentu skalai lietotnē, un citi.

Spēles uzdevumi lietotnē tiek atklāti Roadgames starta dienā plkst. 10.00. Komandām, startējot no jebkuras vietas, ir jāizplāno maršruts tā, lai septiņu stundu laikā savāktu pēc iespējas vairāk punktu. Spēles beigās komandai jānokļūst finišā, kas tiks izziņots drīzumā. Komandas sastāvs – divi līdz pieci cilvēki.

Detalizēti noteikumi un reģistrēšanās vietnē www.roadgames.lv. Roadgames lietotne iOS un Android viedtālruņiem tiks piedāvāta aprīlī. Spēle būs pieejama arī pēc 11. maija.

L. Grenevica arī norāda, ka nākamā spēle būs jau rudenī kādā citā novadā, kuru pagaidām neatklāj. Ieguldot vēl 350 tūkst. eiro, Roadgames iecerēts pielāgot globālajam tirgum. Pirmā valsts, kurā plānots startēt starptautiski, ir Vācija. Mērķis – savest kopā entuziastus, kuri ir gatavi dalīties ar sev zināmām un jaunatklātām vietām, iesaistoties spēles satura radīšanā, tādējādi sniedzot iespēju piedzīvojumu meklētājiem tās iepazīt.

Roadgames izstrādājis un organizē Draugiem Group, savukārt pirmo spēli 11. maijā atbalsta Latvijā lielākais degvielas mazumtirdzniecības uzņēmums Circle K un autoklubs LAMB, kā arī informatīvais atbalstītājs radio Star FM.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 21.februāris 2019 12:18
3 4 Atbildēt

Draugiem.lv tas ir tas portāls, kuru 20 gadus atpakaļ cilvēki izmantoja, kamēr Latvijā nebija populārs feisbuks?

Nezinu, vai tos 100 000 viņi kādreiz atpelnīs, ar tādu marasmu. Es viņu vietā savāktu tos tūkstošus, kamēr tie vēl ir.

Bradypus 21.februāris 2019 12:58
3 0 Atbildēt

Draugiem.lv ir tas portāls ar kuru viens no lielākajiem Latvijas holdingiem Draugiem Group sapelnīja naudu, lai kļūtu par to, kas viņi ir tagad. Un atpelnīs noteikti - ja ne Latvijas tirgū, tad pasaulē.

s 21.februāris 2019 17:46
3 1 Atbildēt

Protams dīvānā pridējam (nu tādam kā Tev), labpatiktos nodzert to naudu.

Tiem "draugiem" ir vairāk naudas, nekā Tava dzimtas koka iesaistītie personāži jebkad nopelnījuši, vai nopelnīs.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti