Latvijā izstrādātas lietotnes pievienojas Huawei AppGallery veikalam 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 3.aprīlis 2020 11:02

Marta izskaņā uzņēmums Huawei prezentēja savus jaunos P40 sērijas flagmaņus. Lai sniegtu papildu ieguvumu saviem lietotājiem, visos jaunajos Huawei viedtālruņos ir pieejams oficiālais lietotņu veikals AppGallery, kurā iespējams atrast gan lokāli nozīmīgas, gan pasaulē populāras aplikācijas.

Huawei speciālistu komandai nemitīgi papildinot AppGallery pieejamo lietotņu klāstu, tagad vietējām lietotnēm klāt nākuši tādi pazīstami zīmoli kā populārā saziņas vietne Inbox.lv, kā arī iedzīvotāju vidū iecienītais radio “EHR”.

“Inbox.lv ir konkurētspējīga lietotne visās Baltijas valstīs, tādēļ vēlamies sadarboties ar tikpat konkurētspējīgiem lietotņu veikaliem, kā AppGallery. Mums ir svarīgi būt tuvāk saviem patērētājiem, starp kuriem neapšaubāmi ir arī Huawei viedtālruņu lietotāji,” par jauno sadarbību gandarīts ir Inbox.lv īpašnieks un vadītājs Andris Griķis. Viņš norāda, ka atbalsta Huawei izveidoto lietotņu veikalu un tic tā potenciālam globālajā tirgū. Inbox.lv ir vienīgā Latvijā radītā un lietotā lietotne, kas ir lejuplādēta vairāk kā miljons reizes un sniedz tādas iespējas kā ziņu lasīšana un atbildēšana uz vēstulēm gan tiešsaistē, gan bezsaistē, vairāku kontu vienlaicīga pārvaldīšana, kā arī kontaktu un kalendāra sinhronizēšana.

Radio EHR mārketinga projektu vadītāja Svetlana Kovale uzskata, ka arī klausītājiem jānodrošina plašas piekļuves iespējas, tādēļ sadarbība ar AppGallery ir ļoti nozīmīga: “Mums ir svarīgi būt tur, kur ir mūsu klausītājs. Tā kā Huawei AppGallery diezgan īsā laika posmā ir ierindojies starp pasaules trim lielākajiem lietotņu veikaliem, mums ir prieks, ka tagad arī Huawei lietotājiem būs iespēja klausīties Eiropā pirktākos hītus EHR lietotnē.” Viņa atzinīgi vērtē arī līdzšinējo sadarbību ar Huawei: “Mēs novērtējam, ka Huawei ļoti laicīgi sniedza mums visu nepieciešamo informāciju, kā arī regulāri interesējās par to, kā mums sokas. Huawei komanda ir atvērta idejām, gatava palīdzēt un iesaistīties procesos, tāpēc mēs ceram arī uz turpmāku sadarbību.” EHR lietotne ir funkcijām bagātākā radio lietotne Latvijā, sniedzot klausītājiem iespēju klausīties vairākas radio stacijas vienuviet, balsot un dalīties ar savām mīļākajām dziesmām, lasīt ziņas par aktuālo mūzikas pasaulē, kā arī skatīties populārāko mūzikas dziesmu videoklipus. Drīzumā EHR lietotnē parādīsies arī podkāstu sadaļa, kas dos iespēju klausīties dažādus audio ierakstus par jauniešiem aktuālām tēmām, kā arī skatīties video intervijas ar izpildītājiem, ekspertiem un citām sabiedrībā zināmām personām. 

Lietotņu veikalā AppGallery ir pieejama arī Latvijā izstrādātā lietotne PINS, kas ir Ziemeļeiropā lielākā klientu lojalitātes programma. PINS sadarbojas ar AirBaltic, Topo Centras, Narvesen, Lux Express un vēl 100 citiem plaši pazīstamiem uzņēmumiem, kopumā apkalpojot 200 000 mobilās lietotnes lietotāju un vairāk kā 2,5 miljonu lojalitātes programmas dalībnieku Somijā, Latvijā, Igaunijā, Lietuvā un Krievijā. Savukārt ārzemju lietotņu vidū atrodami tādi populāri vārdi kā TikTok, Amazon, Snapchat, Yandex, AliExpress, Netflix, Booking.com un citi. Lai pārnestu šīs un citas iemīļotās lietotnes un datus no vecā viedtālruņa uz jauno ierīci, atliks vien abās ierīcēs augšuplādēt AppGallery pieejamo aplikāciju “Phone Clone” un, noskenējot QR kodu, kā arī atzīmējot visu nepieciešamos datus, pārnest informāciju uz jauno viedtālruni vien pāris minūšu laikā.

Tuvākajā laikā AppGallery pievienosies arī ilgi gaidītais Mobilly, kas ir ērtākā un lietotājam draudzīgākā norēķinu sistēma mobilajos telefonos, kā arī vecākiem un skolēniem ļoti aktuālā e-klase. Lietotāji var nešaubīties, ka visas viņu vēlmes tiks piepildītas, jo Huawei AppGallery lietotņu veikals nemitīgi tiks pilnveidots un papildināts arī ar daudzām citām Latvijā veidotām aplikācijām, kas iemantojušas popularitāti iedzīvotāju vidū, ņemot vērā tālruņu lietotāju intereses un vajadzības.

Huawei lietotņu veikals AppGallery pieejams jau vairāk kā 170 valstīs un tā lietotāju loks sasniedzis 400 miljonus aktīvo lietotāju mēnesī. Latvijas tirgū AppGallery pieejams kopš februāra sākuma, taču tas jau paspējis iegūt prāvu lietotāju loku, piedāvājot ne vien lokāli populārās lietotnes, bet arī pasaulē iemīļotus spēļu, ziņu, izklaides u.c. rīkus. “Lai uzlabotu mūsu lietotāju pieredzi un paplašinātu AppGallery sniegtās iespējas, Huawei izveidojis īpašas vietējo speciālistu komandas, kuru galvenais mērķis ir pievienot lietotņu veikalam arvien jaunas lietotnes. Šāda speciālistu grupa darbojas arī Latvijā,” stāsta Huawei Mobile Services Biznesa attīstības vadītāja Latvijā Gunta Kursiša piebilstot, ka Huawei ir īpaši gandarīts par Latvijas tirgus jaunpienācējiem. “Esam priecīgi, ka Huawei lietotņu veikalam izvēlējušies pievienoties arī tādi Latvijā populāri zīmoli kā Bite, Inbox.lv un “EHR”. Esam pārliecināti, ka šī būs ļoti veiksmīga sadarbība, kas spēs iepriecināt ne vienu vien Huawei lietotāju Latvijā.”

 

 
Visi komentāri
 
anonimikis 3.aprīlis 2020 11:23
0 0 Atbildēt

smart-id un internetbanku appi ir?

Ačulis 3.aprīlis 2020 11:42
0 0 Atbildēt

Pagaidām neesot.

Kā rakstīja vienā citā mājas lapā, šīs aplikācijas iespējams "nodublēt" no PlayStore, tikai sarežģījumi radīsies tajā brīdī, kad kādai no nodublētajām aplikācijām iznāks atjauninājums. Kas, kā, ko un kāpēc - neiedziļinājos, jo šobrīd nav īsti aktuāli.

djeub 3.aprīlis 2020 12:02
0 0 Atbildēt

pagaidām maksājumi jāveic ar EHR appu, t.i. nekā

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti