Masks iecerējis gada beigās meklēt "Twitter" jaunu vadītāju 4

 

Foto: Pexels.com

Nozare.lv | 15.februāris 2023 11:33

Miljardieris Īlons Masks trešdien paziņojis, ka 2023.gada nogale varētu būt labs laiks, lai meklētu "Twitter" jaunu vadītāju, jo ap to laiku sociālo mediju platformai jau vajadzētu būt stabilai.

"Es domāju, ka man ir jāstabilizē organizācija un vienkārši jāpārliecinās, ka tā atrodas finansiāli veselīgā vietā un ka produkta ceļvedis ir skaidri izklāstīts," paziņoja Masks, attālināti uzstājoties Pasaules valdības samitā Dubaijā. Masks atbildēja uz jautājumiem, vai viņš ir noskatījis "Twitter" jaunu vadītāju un kad šī persona tiks pieņemta darbā.

"Es nezinu, es domāju, ka, iespējams, šī gada beigās būtu piemērots laiks, lai atrastu kādu citu, kas vadītu uzņēmumu, jo, manuprāt, tam vajadzētu būt stabilā pozīcijā šī gada beigās," sacīja Masks.

21.decembrī Masks tviterī pavēstīja, ka atkāpsies no vadītāja amata, tiklīdz viņam būs izdevies atrast kādu citu šim amatam.

Masks pirms tam sociālo mediju platformā veica aptauju par to, vai viņam vajadzētu atkāpties no "Twitter" vadītāja amata, un lielākā daļa respondentu atbildēja apstiprinoši.
 

 
Visi komentāri
 
Wasing 15.februāris 2023 14:22
0 0 Atbildēt

Mums parasti valsts kapitaliestāšu vadītāji ir vislabākie iespējams kāds no tiem tiks

Krotow 15.februāris 2023 15:02
0 0 Atbildēt

Tur kaut ko vispār vēl var glābt?

Reduktors 15.februāris 2023 18:13
0 0 Atbildēt

Moš kādu no iauto komentāru diršļiem aizsūtīt lai to tviteri mazliet atdzīvina?

0pis 16.februāris 2023 21:50
0 0 Atbildēt

Es teiktu - Vernonu. Viņš tāds prātīgs, likumus visādus zin. Kazi, izglābs to bodīti!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti