Autovadītāja pazaudē bērnu (+ video) 21

 
iAuto | 9.aprīlis 2015 16:54

Video reģistrators fiksējis brīdi, kad pa durvīm no priekšā braucošās automašīnas uz ceļa braucamās daļas izkrīt mazgadīgs bērns.

Vadītāja aptur mašīnu, paceļ savu atvasi un atkal nepiesprādzējot to sēdeklī dodas tālāk. Video autors raksta, ka nofilmētais video nodots ceļu policijai, kas pārbaudījusi faktu un aizmāršīgajai mātei piespriedusi sodu par pasažieru pārvadāšanas noteikumu pārkāpšanu.

 
Visi komentāri
 
LMT 9.aprīlis 2015 17:34
4 21 Atbildēt

Stukača kungs nav fiksējis brīdi, kad tās durvis attaisās. Bērnelim pa dupsi, bet mātei vadītājai uzslavas, jo logā tak ir brīdinājums par drošības negarantēšanu un krītošiem bērneļiem!

### 9.aprīlis 2015 19:20
9 17 Atbildēt

Stukači esat jūs, cietumnieku urkas. Jūs, gvelžat par savām "pojatijām" un "bratvu", bet kad jūs par noziegumiem noķer, jūs, lai "skastiļi jums sroku", jūs viens otru stučījat.

Bet normāli cilvēki ziņo savas valstsd policijai, lai tā jūs urkas, izķertu un izolētu no sabiedrības.

grabaza 9.aprīlis 2015 22:18
2 1 Atbildēt

tu esi debils..........

tā gan 9.aprīlis 2015 23:13
1 2 Atbildēt

Urka, tava vieta ir būrī starp tev līdzīgajiem puslopiem.

eseris 9.aprīlis 2015 19:27
14 1 Atbildēt

mamelei pa dupsi.

naivi cerēt ka tām tas paņēmiens derēs ja dominē nauda un laiks.

lasītāja 9.aprīlis 2015 20:15
10 1 Atbildēt

Ieteikums mammai, visam durvīm aizmugurē pagriezt slēdzi, lai no iekšas bērns nevar atvērt. Un sprādzējam klāt bērnus. Un labi ka viss labi beidzās:-)

bailīgi 9.aprīlis 2015 21:39
3 0 Atbildēt

prātam neaptverami, kas tik viss nenotiek

solaris 9.aprīlis 2015 22:56
5 1 Atbildēt

Tas, ka cilvēki mēdz būt bezrūpīgi, ir slikti un bēdīgi, taču vispār jau ir kaut kādā racionāli saprotami. Cilvēkam uzmanība aizņemta ar reāliem vai iedomātiem kreņķiem un maz vērību pievērš kam citam, pat ja tas ir mazs bērns, kura drošība patiešām ir svarīga (redzot, kā tā māte skrēja pēc bērna, var saprast, ka viņa uztraucās).

Prātam neaptverami, manuprāt, ir tie gadījumi, kad cilvēki apzināti ir vēlējuši ļaunu maziem bērniem. Tādi gadījumi, kad ir izdarīti tīši noziegumi pret zīdaiņiem utt.

Drusciņ šajā sakarā man ir lūgums iauto redakcijai - nopietni izvērtēt "asprāša" LMT lietderību šā portāla komentētāju vidū.

Joki, protams, ir laba lieta. Ja tie ir smieklīgi. (?!) Taču šā vai tā svarīgāk par "jokiem" ir morāli ētiskās normas. Manuprāt, ir lietas, par kurām nevajag "jokot".

Ja tam "asprātim" liegs komentēšanas iespējas šajā portālā, nekas taču kopumā nepasliktināsies. Viņa infantilā pašapliecināšanās nav šeit vajadzīga, vienkārši neiederās. Nekāda jēga nav. Turklāt viņa tizlie biežie komentāri kopumā rada sliktu priekšstatu par šo portālu. Bez tam, atgriežoties, ir vienkārši kaut kādas morāli ētiskās normas, ko nevajag ignorēt.

gadas 9.aprīlis 2015 22:04
1 3 Atbildēt

man ir gadijie skadas 2 reizes kad sīkais atver durvis braucošai mašinai(par laimi aizmugurē pieaugušie sēdēja),laikam bija jau pirms tam pats atsprēdzējies un līkumā izlidoja,nedomāju ka mamma vainīga, nevar jau visu laiku braucot uz bērnu skatīties, tas arī nav droši

leo 9.aprīlis 2015 22:07
1 1 Atbildēt

Tu reizinātāj aizver žaunu,tiksi tur,tiksi uz diņķa

>>> 9.aprīlis 2015 22:22
0 0 Atbildēt

Izpakaļotais, drīz tiksi atpakaļ būrī, tur ir tava vieta.

MONTA 9.aprīlis 2015 22:50
1 0 Atbildēt

Maza tik loti apjukusi izskatijaas,gandriz raudat sagribejaas... :( un es nenoturetos,labprat pa pockam vinai uzrautu :@

salaatins 10.aprīlis 2015 1:18
0 1 Atbildēt

Ak kungs kaa var berninu nepiespraadzeet??Tieshaam duma un bezatbildiiga mamma

Crankshaft 10.aprīlis 2015 6:58
1 1 Atbildēt

Nja, nu, bērnu sēdeklīši Krievijā nav obligāti, kaut rekomendēti, bet kaut paliktni bērnam + standarta

jostu jau nu varēja izmantot... :-( Plus, protams,

"bērnu" slēdžus aizmugures durvīm. Diemžēl ļaudis

mēdz apķerties tikai tad, kad nelaime jau notikusi. :-(

Kanibaals 10.aprīlis 2015 11:27
0 0 Atbildēt

Uij, šitā bračka savos 5 gados gandrīz no auto izkrita. Bija grābstijies gar durvīm un nejauši daļēji atvēris, bet neatzinās un pieturēja līdz pirmajam līkumam ciet. Līkumā durvis atvērās un šis palika veiksmīgi karājoties durvīs, lai gan nedaudz asfaltu skāra. Bet veikli ar kāju ieķeksējās atpakaļ pirms vēl sencis paguva nobremzēt, labs krampis no bailēm...

Vernons 10.aprīlis 2015 13:33
1 1 Atbildēt

Tā ir traģēdija un šoks mātei! Man šķiet ka šim auto nav durvīm bērnu slēdža. Katrā pusē tikai vienas durvis.

Un tagad iedomājieties sevi uz ceļa. Jums priekšā no auto izkrīt bērns!

Audit 10.aprīlis 2015 13:58
2 1 Atbildēt

Iedomājos, darīšu visu iespējamo un neiespējamo, lai pat neaizķertu sīko, kā To prasa CSN! Pieļauju, ka Tu rīkotos tāpat, nevis "nobraucams, sabraucams un nositams"!

Vernons 10.aprīlis 2015 14:15
1 0 Atbildēt

Vadot autobusu var būt arī bez variantiem.

Audit 10.aprīlis 2015 16:07
1 0 Atbildēt

Lielāka piesardzība, saglabājot manevra iespēju un nepaļaušanās uz citiem, bet tikai uz savām spējām ņemot vērā busa īpašības var līdzēt! Protams, ir bezcerīgi varianti, bet tomēr. Iedomājies, cik labi Tu jutīsies paglābis kādu, nevis atkal citējot "priekšā esošais..."!

edgars 15.aprīlis 2015 10:04
1 1 Atbildēt

Tā tos atsaldeņus norūda, un pēc gadiem 15 sūtīs karot, ne savā teritorijā!

.......... 29.oktobris 2015 23:44
1 0 Atbildēt

Kāpēc mums te rāda no urlandes sūdus ko viņi dara!Tak vienreiz atsakieties no viņu propogandes!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti