Gribi apsteigt pa apmali - rēķinies ar sekām! (+ video) 27

 
iAutolv | 31.augusts 2015 17:07

Autobraucējs, kas nolēmis apsteigt pārējos braucot pa apmali, avarē, aizķeroties aiz pēdējā transportlīdzekļa, kas nedaudz pagriež pa labi.

Pieraksties uz mūsu jaunumiem YouTube kanālā un abonē to šeit >>>
Apskati arī pārējos TOP video zem raksta un komentāriem!

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 31.augusts 2015 17:20
14 4 Atbildēt

Gaidiet - ša vernons sāks aizstāvēt to ar pusbobiku, kurš spraucās pa nomali...

Jo lūk kāds tur priekšā kotur tam ņeķerpilam neesot garantējis - neesot cēlis roku un vicinājis vēl kādus orgānus pa logu - ka stājas un griezīsies...

rt 31.augusts 2015 17:41
2 18 Atbildēt

Tīša avārijas izraisīšana, nekas vairāk! Tikai spēka struktūras ir tiesīgas izraisīt avārijas, lai apturētu pārkāpējus. Parasto mirstīgo par šādu izgājienu vajadzēt aizlaist pie tēviem. Neizstāvu pa nomali braucošo, bet tāda sīkuma dēļ izdarīt slepkavības (tieši tā - slepkavības) mēģinājumu ir krimināli sodāma rīcība. Vai arī linča tiesa afekta stāvoklī turpat uz vietas...

Palaidniex 31.augusts 2015 17:46
9 3 Atbildēt

Kas tev liek domāt, ka kāds speciāli izraisīja avāriju ar "neko sliktu nedarošo" pa nomali vilcēju?

Palaidniex 31.augusts 2015 17:56
71 53 Atbildēt

Nu, mīnusiņu licēji - vai braucot pa labo malējo joslu un vēloties nogriezties pa labi ir jādod ceļš pa nomali lidojošajam? Nocitēsiet CSN punktu?

rt 31.augusts 2015 21:03
1 2 Atbildēt

Kurš un kā veica labo pagriezienu konkrētajā video?

Palaidniex 31.augusts 2015 21:10
5 1 Atbildēt

Pikaps grieza pa labi blakusteritorijā. Pagrieziena rādītāja spuldzīte bija izdegusi (nu vernons var apstiprināt, tās vienmēr ir bojātas).

Jautājums pa kurieni palēkdamies brauca tas pusbobiks?

rt 1.septembris 2015 16:31
0 1 Atbildēt

Ja auto vietā pa nomali brauktu velosipēdists vai ietu gājējs, tad pikapa veiktais manevrs būtu nelikumīgs, ne tā? Bet, ja tas ir auto, tad nav jāskatās spoguļos un jāizraisa avārija un tas ir likumīgi!

rt 1.septembris 2015 16:28
0 3 Atbildēt

Bez pagrieziena rādīšanas (pat ne ar roku, ja nedeg spuldzīte), bez bremzēšanas, jau gandrīz pabraucot garām iebrauktuvei uz blakusteritoriju. Nu neiegrieztu viņš bez kūleņa. Apzināta avārijas izraisīšana, nekas vairāk!

Palaidniex 1.septembris 2015 18:54
9 0 Atbildēt

Gribu redzēt to velosipēdistu, kurš nemanāmi vilktu 30+ pa to nomali...

Jautājums uz aizbēršanu - tu pats patiešām atbalsti pa grāvi garām braucējus?

rt 2.septembris 2015 9:35
0 2 Atbildēt

Lasi divreiz, divreiz!

Palaidniex 1.septembris 2015 12:28
7 0 Atbildēt

Un šos 53 mīnusiņus salika tie, kuri pie pirmās iespējas kaut nelielā stūķī, vai kā šeit, vispār bez sastrēguma - būtu gatavi braukt kaut pa grāvi visiem garām?

Nu, nu. Tad nebrīnieties, ka satiksme ir kāda ir un CSNg mums ir daudz, debili un traģiski...

dib 3.septembris 2015 18:51
0 2 Atbildēt

Izskatās, ka Tev skauž, ka citi tā var atļauties braukt...

JJJ 31.augusts 2015 19:43
3 11 Atbildēt

CP Latvijā paziņotu, ka tur vienā virzienā ir divas joslas un braucējiem pašiem jāsadala. Pat, ja apsteidzošajam nebija kur palikt korķī un priekšā apsteidzošajam ir stabs, vainīgs ir apsteigais kreisajā pusē braucošais, jo labajā esošais turpināja taisnivirziena 'atvilkst' un kustību pa savu joslu.Neskatoties uz to, ka nogriezties pa labi no pašas labās puses nevar fiziski, tik un tā ir jāieņem maksimāli labā puse un jāgarantē korķa apsteidzēja drošība (tas nekas, ka viņam īsti nav kur palikt). Nu aptuveni tā man Rīgā uzrakstīja policists Gaujas ielā Nazarovs. Es tam nepiekrītu, būs tiesa.

Vernons 1.septembris 2015 9:24
2 12 Atbildēt

Atsūti vernons@nordeka.lv

JJJ 1.septembris 2015 14:33
0 0 Atbildēt

Paskatīsimies ko CP teiks tiesā. CP bija tikai viens arguments- pirms nogriezties, jāieņem labā brauktuves puse (ir punkts CSN). Ko darīt, ja to nav iespējams izdarīt, lai iegrieztos pagalmā, jo ir arī punkts, kas pasaka, ka no iepriekšējā var izdarīt atkāpi, ja citādi nevar iegriezties, atbildes nebija, vienīgais, ko CP varēja pateikt, jāgarantē aizmugurējā drošība pat neskatoties uz to, ka kāds pa ceļa malu atvelk, kur to neviens nedara un droši ar intervālu nemaz to nevar izdarīt. Pēc CP sanāk tā, ka atvilcējam nav nekas jāgarantē, nav jāskatās uz priekšā esošo korķi, ceļa sašaurinājumu ar stabu un gājēju pāreju aiz mana auto (cita starpā CSN ir rakstīts, ka uz gājēju pārejas nedrīkst apdzīt, bet nekas neesot rakstīts par apsteigšanas aizliegšanu, līdz ar to, ja apsteidzējs var palīst pa labo pusi garām, tad to varot darīt - tas izriet no cp pārstāvju teiktā), priekšā esošo pagriezienu utt. Tāda ir policija un satiksme Baltijas jūrai šajā pusē. Bet par analoģisku situāciju viens fūres šoferis man prasīja saistībā ar CSNg Austrijā un OCTA atlīdzību. Tur policija pateica, ka vieglais pats vainīgs - lai skatās, ka fūre griežas teritroijā un pats vainīgs, ka iebrauca piekabē.

Vernons 1.septembris 2015 16:01
0 16 Atbildēt

Tu saliec šādā secībā, pamatojot savu domu ar vispārīgo daļu CSN 4., 6. un 10. punktiem, kas noteic kārtību un secību kā darbojas Noteikumi un kā katram satiksmes dalībniekam uz ceļa ir jārīkojas. Ja Tu biji savlaicīgi ieslēdzis labo virzienrādītāju, un tad STOP signālu un pārliecinājies spogulī, ka traucējuma nav un droši vien tā arī bija. Ielas platums neatbilda divu joslu kustībai, bet bija par platu vienai joslai.

Tam aizmugurē braucošam ieraugot Tavu labo pagrieziena signālu iestājās CSN 113. punkta Noteikumi samazināt ātrumu pirms šķēršļa. Bet ieraugot spraugu, "gāze grīdā"!

Apdzīt, apsteigt uz un pirms gājēju parejām aizliegts to paredz CSN 160.! CSN 88. punktu paredz atkāpi!, bet Tev jārēķinas ar sekām.

Ātrums! CSN 6. punkts paredz ka neviens neatkāpsies no Noteikumu prasībām ne tik cik melns aiz naga. Bauslis: "Un tas kurš pārkāpj ātrumu ir zaglis un slepkava ar iepriekšēju nodomu"!

Vispār CSN ir uzrakstīti tā, kad ikvienam priekšā esošam ar savu rīcību ir jāgarantē drošība!

CSN 10. pukts paredz, kad tos Noteikumus arī katrs pildīs!

CSN 4. punkts domāts, lai neviens neatsauktos uz Noteikumu nezināšanu!

Tev grūti ies, bet ir pamats aizdomām ka tas, ar kuru Tu "satikies", ir braucis par ātru un atradies aizmugurē no Tevis pa kreisi.

Tu palasi komentārus ko raksta Palaidniex, tā Tev arī ies tiesā! Un tam Tu neesi gatavs.

Vispār skaista dubultā morāle!

Palaidniex 31.augusts 2015 19:43
5 1 Atbildēt

Redzu, ka aizstāvat lidonus pa nomali, bet kurš tieši CSN punkts atļauj izmantot ceļa nomali kā pilnvērtīgu joslu?

Cik tālu no blakusceļiem un blakusteritorijām drīkst "izbāzt auto purnu", lai netraucētu lidoņus pa nomali?

Kā klasificēt avāriju un atrakstīt protokolā tiesiskos pamatus pa grāvi braucošā izvēlētajai joslai un viņa likumīgās tiesības to izmantot.

JanisGrinhofs 1.septembris 2015 9:19
8 0 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu palaidniekam. Nomale nav paredzēta kustībai, ja nu vienīgi velo. Nav ko diskutēt kuram kurš jāpalaiž. Nomale nav brauktuve tiem pārgudriem nomaļu braucējiem vajadzētu'likt par jaunu kārtot tiesību saņemšanas procedūras ar eksāmeniem.

Vernons 1.septembris 2015 9:23
0 10 Atbildēt

CSN 4., 6. un 10. punkti noteic kārtību un secību, kā katram satiksmes dalībniekam uz ceļa ir jārīkojas! Pa labo nomali nevienam neviens nebija jāapsteidz! Tas ir divreiz aizliegts pasākums! Nāves sods par nepartrauktās līnijas šķērsošanu!

Tam labā pagrieziena veicējam bija, ir un būs tiesības paļauties, ka neviens tā neizpildīsies!

Bet tas labā pagrieziena veicējs aizmirsa ieslēgt savlaicīgu labo virzienrādītāju!!! Vispār pieņemts egoisms, kuru šis egoists kompensē ar obligātu distances ievērošanu no aizmugurē braucošā. To viņam ir iepotējuši! Tiem parējiem arī bija, ir un būs tiesības paļāuties, kad tos virzienrādītājus ieslēgs savlaicīgi!!!

Bet to ka, priekšā esošam ar savu rīcību, būtu jāgarante arī drošība piemirsa auto skolā iemācīt.

Laimīgas sagadīšanās dēļ pretī nenāca smagais, sūdu čupa no visiem pāri paliktu.

Palaidniex 1.septembris 2015 9:35
6 0 Atbildēt

Vernon, kas ar tevi? Pa nomali tomēr nedrīkst, bet pa pretējo šķērsojot dubulto var?

Vernons 1.septembris 2015 10:03
0 7 Atbildēt

Lai izvairītos no ceļu satiksmes negadījuma bez sekām, drīkst! Tu domāji autobusu un policiju.

Palaidniex 1.septembris 2015 10:24
6 0 Atbildēt

Nedomā, lūdzu, citu vietā, šis niķis ir pirmais, kas tev būtu jāizskauž!

Par dubulto līniju bija video, kurā pilsētā vieglais rādīja pagriezienu 10 sekundes, bet tomēr kāds "drīkstēja" lidot tik ātri, ka nacās novākot pēc apdzīšanas pa pretējo joslu šķērsojot dubulto

Vernons 1.septembris 2015 10:45
0 11 Atbildēt

Tu domā par sevi un savā vietā tāpat kā es par sevi.

Apstākļu sakritība un lenķi kurā auto var satikties var beigties ar Nāvi kreisā pagrieziena veicējam!

Un tā bezatbidība ar kādu dzīvo vairums braucēju slēpjas apstāklī "ievēro distanci". Tad kad katram ar savu rīcību un par savu rīcību nāksies atbildēt, tad arī beigsies viss šis gadiem potētais stulbums.

Uz kapakmeņa nerakstīs "Man bija taisnība"!

Palaidniex 1.septembris 2015 11:57
7 0 Atbildēt

Klau čabulīt, kam es traucēju ievērojot distanci līdz pa priekšu braucējam? Tev?

Klau čabulīt 1.septembris 2015 16:06
1 9 Atbildēt

Vienīgā frāze kuru tu zini ir, ievērojot distanci!

Palaidniex 1.septembris 2015 18:56
9 0 Atbildēt

Labāk pastāsti Ko un kā CP rakstīs šajā CSNg peotokolā?

Onka 1.septembris 2015 10:30
2 0 Atbildēt

Rabotjagas ierieba līdējam, sto pudov.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti